Magazin
30 Ağu 2013 17:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:37

ÜMİT KARAN HANGİ MESLEK KOLUNA ATILIYOR?

Survivor yarışmasında ilk dört isim arasına giren Galatasaraylı eski futbolcu Ümit Karan, sürpriz bir karar aldı..

Bu yıl Panama adasında yapılan Survivor yarışmasında ilk dört isim arasına giren Galatasaraylı eski futbolcu Ümit Karan, sürpriz bir karar aldı..

Bir dönem top koşturduğu Galatasaray'da attığı gollerle adından söz ettiren efsane isimlerden Karan önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Arkadaşlarıyla buluşup bir kafede yemek yiyen eski futbolcu, daha sonra bindiği son model Porsche marka otomobilinin içinde gazetecilere poz verdi.

"Haberim yokmuş gibi çekin. Yan profilden daha iyi çıkarım" sözleriyle basın mensuplarıyla şakalaşan Karan, hedefinin televizyonda talk-show programı yapmak olduğunu söyledi. "Esprili bir yanım var. Bunu değerlendirmek isterim" diyen Karan, gazetecilerin sorularına "Kamera önünde olmak futboldan daha zor ama son dönemde hem oyunculuk teklifleri de gelmeye başladı.

Hedefinde teknik direktörlüğün olmadığını da sözlerine ekleyen eski futbolcu "Saha kenarında olmak bana göre değil. O çok stresli bir iş" derken...

Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği tartışılan Arda Turan konusunun açılması üzerine ise "Arda bence gelecekse Galatasaray'a yuvasına gelmeli" şeklinde konuştu.