Gündem
02 Nis 2021 00:41 Son Güncelleme: 02 Nis 2021 08:47

ultrAslan'dan çok sert açıklama! FETÖ imamını sportif direktör yaptınız

Galatasaray taraftar grubu ultrAslan twitter hesabından tarihi açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli yönetici Metin Sipahioğlu'nun açıklamalarına çok sert cevap veren ultrAslan, Fenerbahçe teknik direktörü Emre Belözoğlu için de "FETÖ'nün futbol imamı" ifadelerini kullandı.

Alpaslan Dikmen'in kurduğu Galatasaray taraftar grubu ultrAslan bu akşam twitter hesabından tarihi açıklamalarda bulundu. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e yönelik geçtiğimiz günlerde açıklamalardan bulunan FB'li yönetici Metin Sipahioğlu'na yönelik "Tıfıl Meczup" ifadesi kullanan ultrAslan olay yaratacak paylaşımlarda bulundu.

İŞTE ultrAslan'ın o tweet'leri..

Resmi olarak 1959 yılında kurulan mevcut ligin ŞAMPİYONLARI belli iken, öncesindeki turnuvaları aynı statüye eklemeye çalışma saçmalığını, ajite ve manipüle argümanlarla en yüksek perdeden trolleri ile son sürat yayma çalışmalarına önceki açıklamalarda değinmiştik.

1959 öncesi oynanan tüm turnuvaların kupalarının her takımın müzesinde gururla sergilendiği bir gerçekken, bu kupaların ve oynanan turnuvaların saklanan ve kabul edilmeyen bir durummuş gibi akıl dışı söylemlerle şampiyonluk dilenilmesi kelimenin tam anlamıyla ÇARESİZLİKTİR.

Mağdur edebiyatı yapmak için sanki 1959 yılından önceki turnuvalarda kazanılan kupalar ellerinden alınmış da haklarını arıyor gibi sağa sola saldırmalarının alt yazısında “FUTBOLUN SADECE FUTBOL OLMADIĞI” söyleminin dikkatlerden kaçması mümkün değildir.

Lig kurulurken itiraz edilmedi, senelerce önde oldukları dönem 1959 öncesi akıllarına gelmedi!

Üstüne TÜRK SPOR CAMİASININ AKLIYLA ALAY EDİYORLAR!

Sahada ve yönetimsel düştükleri rezil haller konuşulmasın diye suyu olabildiğince bulandırdıklarının akli dengesi yerinde olan herkes farkındadır.

6222 sayılı kanunun aleyhlerine asla uygulanmadıklarını bildiklerinden #tıfılmeczup bir yöneticilerini banttan kayıtla ekranlara çıkarıp Galatasaray'a hakaret ve iftiralarla dolu aptal bir propaganda yürütüyorlar.

Çünkü hitap ettikleri SÜRÜLERİ her seferinde bu taktiği YİYOR.

Sözde kavgalı oldukları Nihat Abilerinden şampiyonluk dilenen arsızlar, Nihat Abisinin "daha önce başvurdu reddedildi" açıklamasına rağmen, HİÇ başvuru yapmadıkları yalanını da utanmazca söylediği unutulmasın.

O kadar çok yalan söylüyorlar ki konuşup anlaştıklarını unutuyorlar.

#TıfılMeczup durmuyor, Arjantin ve İtalya'dan dayanaksız altı boş örnekler veriyor.

Ama söz konusu ülkelerde bir gecede madde değiştirilmediğini, kuralların uygulandığını söylemiyor.

Üstüne Almanya Bundesliga’nın yıldız hesabının 1963'ten bu yana hesaplandığını gizliyor.

Camiamıza AHLAKSIZCA, KAHPECE fetö iması yapan bu çapsız tıfıl, geçmişte FETÖ'cü diye twit attığı Mehmet Ali Aydınlar'dan güle oynaya sponsorluk alan yönetimde.

Camiamızda zamanında görev yapan FETÖCÜLERİN posterlerden silindiğine atıf yapıp sosyal medyanın gayri meşru çocuklarına selam çakıyor.

Ama #TıfılMeczup gerçeği kendine dahi itiraf edemiyor.

Gerçek ne midir?

uSİZİN GİBİ FETÖCÜLERİ BAŞKAN, FETÖ FUTBOL İMAMINI SPORTİF DİREKTÖR VE TAKIM KAPTANI YAPIP FETÖ İLE MÜCADELE EDİYORUZ SOYTARILIĞI YAPMAMIŞTIR!

Peki #FetöProjesineDikkat diye net şekilde uyardığımız bu konu neleri sakladı, aktörleri KİM, tüm gündem karmaşası meydana getirme çabalarına karşı bir kez daha özet geçelim.

FETÖ'nün Platin Sponsoru Yalı Çocuğu 3 senede 5. Hocasını kovdu ve FETÖ futbol imamını Sportif Direktörlükten sahaya indirdi.

Ama trolleri ve medyaları ile hala FETÖ ile savaşıyoruz ilüzyonu yapıyorlar!

Kadın Düşmanı, DARBE sever, DEVLET DÜŞMANI, Kripto FETÖCÜ sözde hukukçu Alper P. öncülüğünde hukuku delik deşik edip, yine FETÖ iltisakları bilinen Nihat Abilerinden masabaşı şampiyonluk kararı bekliyorlar!

Aynı zamanda Siyasete, Yargıya ve Spor Kulüplerine baskı yapıyorlar.

Bunları yaparken de kulübün iletişimini uzun yıllardır emanet ettikleri görünür yüzleri ile Sosyal Medyanın Gayrimeşru çocuklarını iletişimci olarak kullanıyorlar.

Peki, kim bu gayrımeşru çocuklar?

Sahiplerinin Babalarının Aziz olduğu dönem, şimdiki sahipleri yalı çocuğunun FETÖcü olduğunu kabul eden bu küpürü paylaşan, duruşsuz kifayetsiz ve lağım çukuru bir oluşum.

Öyle ki, şimdiki sahipleri KOÇ’un FETÖcü olduğunu kabul edip, üstüne şimdi Yüksek Divan Kurulu üyeleri olan sayın Cumhurbaşkanımızın başında olduğu hükümeti, FETÖ ile ortak gösteren yanar döner ALÇAK güruh.

Futbol tarihini kaosa sürükleyecek, kurumsal geçmişleri ile tutarsız hamleler içeren, tabiri caizse elma ile armutları birleştirip toplamaya çalışan bu zihniyeti herkesin gözüne sokmaya devam edeceğiz!