Gündem
07 Eyl 2020 09:30 Son Güncelleme: 07 Eyl 2020 09:30

Ülkenin En Hızlı İnterneti Olarak Zirvede

Kendine ait fiber optik alt yapıya sahip ülkenin tek ve ilk kablo operatörü Türksat desteği ile verilen internet ve dijital yayın platformu hizmetlerinde kalite ve hız artan abone sayısı ile farklılığını ortaya koymakta.

Kablo Tv ( kablo tv ) şebekesi kullanılarak sağlanan internet hizmetleri için telefon hattı kullanmadan 10 Mbps ile 100 Mbps hızlarında internet gerçek geniş bant kalitesi ile evlerde ve işyerlerinde.

Güncel Kampanyalar

Speedtest.net tarafından yapılan testlerde ülkenin en hızlı interneti olarak zirveye yerleşen Kablonet aynı zamanda hem internet hizmeti hem de tv hizmeti ile Mükemmel Müşteri Memnuniyeti Başarı Ödülünün 4. kez sahibi oldu. En hızlı fiber interneti en uygun fiyat ve en iyi performans oranı ile abonelerine sunan eski adı ile Uydunet güncel kampanyaları abonelerini bekliyor. Ekonomik hizmet, kolay kurulum sabit fiyat garantisi ile süren kampanyalar, 7 gün 24 saat ücretsiz teknik servis ve müşteri temsilcisi hizmeti, sürekli geliştirilen ve yenilenen servisler ve daha fazlası Kablonet altyapı farkı ile ülke genelinde şimdilik 24 ilde!

Ev Telefonu Hizmeti

Kablo Tv şebekesi üzerinden Türksat uydu frekanslarının desteği ile sunulan internet hizmetlerinden yararlanmak avantajlarını değerlendirmek isteyenler öncelikle kablo tv abonesi olmalı. Kablo Tv şebekesinin bulunduğu iller başta Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Adana ve Eskişehir olmak üzere toplam 24 il. DOCSİS yazılımlı modem kullanılarak sağlanan hizmetlerde internet ve yayın platformu ile birlikte aboneler ev telefonu hizmetinden de yararlanabilir yapmaları gereken tek şey telefon cihazını direk modeme bağlamak.

Abonelere Sunulan Tarife Seçenekleri

İnternet sağlayıcısına abone olanlar abonelik süresince faturalarında herhangi bir sürpriz fiyat ile karşılaşmaz. Kotalı / Kotasız / Duran kotalı / Sınırsız / Simetrik ya da kullandığın kadar öde gibi pek çok farklı alternatif ile aboneler sunulan internet seçeneklerinin her birinde ağ üzerinde ki tüm cihazlarda aynı hız ve kaliteyi yakalamak mümkün. Çünkü internet sağlayıcısının verdiği hizmet kalitesinde modeme olan mesafenin hiçbir şekilde önemi yok.

ETİKETLER
#kablonet