Ülkelere göre penis boyları belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

Toplam 86 ülkeyi kapsayan penis boyları araştırmasının sonuçları açıklandı. En büyük penis boyu ortalamasından en küçüğüne göre hazırlanan listenin zirvesinde sürpriz bir ülke yer aldı. İşte en büyük penis boyu listesinin ilk 10’u ve Türkiye’nin listedeki sırası...

Ülkelere göre penis boyları belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? - Sayfa 1

Bir internet sitesinin Google verilerini kullanarak yaptığı dünyadaki penis boyu ortalamaları araştırmasının sonuçları yayınlandı.

121
Ülkelere göre penis boyları belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? - Sayfa 2

En büyük penis boyu ortalamasından en küçüğüne doğru sıralanan penis boyu listesi oluşturulurken 86 ülkenin ortalaması alındı.

221
Ülkelere göre penis boyları belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? - Sayfa 3

Çalışmayı yürüten Eczacı Navin Khosla şunları söyledi: “İnsanlar ister boyut, ister şekil ya da bu konuyla ilgili başka herhangi bir hususla ilgilensinler, çoğu bir noktada cinsel organının yeterince büyük olup olmadığını merak etmiştir. Penis boyutunun özgüven ve öz imaj üzerinde büyük etkisi olabilir.”

321
Ülkelere göre penis boyları belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? - Sayfa 4

LİSTENİN İLK SIRASINDA HANGİ ÜLKE VAR?

Peki, en yüksek penis boyuna sahip ülke hangisi? Araştırmaya göre, Ekvador'daki erkekler, ereksiyon halindeyken ortalama penis boyutu 17,6 cm (6,93 inç) ile listenin zirvesinde yer aldı.

421