Polemik & Kulis
06 Eki 2013 11:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

ÜLKE TV'DEKİ ALTYAZI ENVER AYSEVER'İ ÇILDIRTTI! BU KÖTÜ BİR TUZAK, ÖZÜR DİLEYİN!

Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programına konuk olan Enver Aysever rejinin koyduğu altyazıya isyan etti.

Esra Elönü'nün sunumuyla Ülke TV’de yayınlanan "Arafta Sorular" programına bu hafta CNNTURK'te yayınlanan Aykırı Sorular programını sunan Enver Aysever konuk oldu. Aysever ile Elönü arasındaki KJ tartışması programa damga vurdu.
 
Enver Aysever, Ülke TV’de konuk olduğu "Arafta Sorular" programında reji ekibini sert sözlerle eleştirdi. Aysever’in eleştirilerinden nasibini program sunucusu Esra Elönü de aldı.
 
Enver Aysever, telefonuna gönderilen “Üstte Aykırı Sorular’ın sahibi Arafta Sorular’da, bu doğru. Altta ‘Başörtülü konuklarıyla alıp veremediği ne diye yazmışlar’” mesajını okuyarak programdan önce reji ekibine “Provokatif KJ yazmayın" uyarısında bulunduğunu hatırlatarak Elönü'yü sert sözlerle eleştirdi.
 
“KÖTÜ BİR TUZAK”
 
Esra Elönü ise Aysever’e “Bu provokatif KJ mi?” diye sordu. Bunun üzerine Enver Aysever, “Bu provokatif bir KJ. Benim programına gelen başörtülü arkadaşlarımla telefonla konuşurum, hukukum var dostluğum var. Bu kötü bir tuzak" yanıtını verdi ve Elönü’den özür dilemesini istedi.
 
Elönü’nün özür dilememesinin ardından bu tartışma dakikalarca sürdü.

İŞTE O TARTIŞMA-VİDEO