Gündem
11 Haz 2013 12:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:13

ÜLKE TV MUHABİRİNE TAKSİM'DE MÜDAHALE!

Taksim'de sabah saatlerinde meydana gelen olayları aktaran Ülke TV muhabiri Süleyman Tunç'a canlı yayın sırasında bir kişi müdahale etti.VİDEO

Taksim’de sabah saatlerinde meydana gelen olayları aktaran Ülke TV muhabiri Süleyman Tunç’a canlı yayın sırasında, elinde fotoğraf makinesi bulunan ve gazetecilerin arasında yer alan bir kişi müdahale etti.

Yayını engellemeye çalışan kişiye muhabir Tunç tepki gösterince kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Daha sonra da Ülke TV’nin diğer ekibinin yayın yapması da engellendi.

İŞTE O ANLAR!-VİDEO

Sabah saatlerinde Taksim meydanında yaşanan olayları aktarmak üzere Taksim’de bulunan  Ülke TV ekibine bir müdahale gerçekleşti. Elinde fotoğraf makinesi bulunan, gazetecilerin arasındaki gaz maskeli bir kişi  canlı yayını engellemek istedi. Muhabir Süleyman Tunç’un olayları anlattığı sırada yayına engel olmaya çalışan kişiye Ülke TV muhabiri, ‘gazeteciysen git olayları çek’ diyerek tepki gösterdi. Yayını engellemeye çalışan kişi ile muhabir arasında kısa süreli gerginlik yaşanırken, müdahale eden kişiyi diğer gazeteciler bölgeden uzaklaştırdı.

Öte yandan diğer Ülke TV muhabiri Erman Yapan da görevi başındayken sabote edildi. Göstericiler tarafından yayın yapması engellenen Ülke TV ekibine yapılan müdahale kameralara yansıdı.