Medya
11 Şub 2015 15:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:02

Ulan İstanbul dizisi ile ilgili bomba iddia!

Milat Gazetesi televizyon yazarı Mustafa Kılıç Ulan İstanbul dizisinin neden internet yayınına geçtiğini yazdı.

Mustafa Kılıç Milat gazetesindeki 'Ekran Jürisi' adlı köşesinde Ulan İstanbul dizisinin neden internet yayınına geçtiğini yazdı. Kılıç, dizinin stok bölümlerini eritmek için internet yolunun denendiğini iddia etti.Kılıç 'Ekran Jürisi tüm yapımların peşinde' sloganıyla hareket ettiği köşesinde geçtiğimiz hafta Kiraz Mevsimi adlı dizideki skandalı gözler önüne sermişti

İşte Kılıç'ın bugünkü yazısı;

Ulan İstanbul dizisi bu haftadan itibaren internet üzerinden ücretli olarak yayınlanmaya başladı. Televizyon ekranında can çekişip daha sonra ruhunu teslim eden dizinin internette ücretli olarak yayınlanması pek rağbet görmeyeceğe benziyor. Yapımcısı ücretli yayın yapacaklarına Youtube üzerinden reklamlı yayın yapma yolunu seçseydi daha mantıklı bir iş yapmış olurdu.

Diğer yandan dizinin internet üzerinden yayınlanan bölümleri internete özel çekilmedi. Daha önceden çekilmiş stok bölümleri internet üzerinden seyirciye sunuyorlar. Yani izleyiciler bu konuda pek önemsenmedi sadece ellerindekini fırsata çevirmenin telaşı içerisindeler. Bu konuda bir izleyici olarak Ulan İstanbul ekibini kınıyorum.