Spor
02 Mar 2022 17:28 Son Güncelleme: 02 Mar 2022 17:37

Ukraynalı yıldız, Rus futbolculara sinkaflı küfürler savurdu! Putin hakkında konuşulanları ifşa etti

West Ham United forması giyen ve Ukrayna Milli Takımı'nın kaptanlarından olan yıldız futbolcu Andriy Yarmolenko, Rusya'nın ülkesine şiddetli saldırıları sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rus futbolculara ağır küfürler eden Yarmolenko, "O...u ç...ları gibi neden oturuyorsunuz ve hiçbir şey söylemiyorsunuz? Vladimir Putin'in yanlış yaptığını bana söylediniz. Çıkıp konuşsanıza!" dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United forması giyen Ukraynalı yıldız futbolcu Yarmolenko, Rus futbolculara ağır ifadeler kullanarak seslendi.

"NEDEN HİÇBİR ŞEY SÖYLEMİYORSUNUZ?"

Yarmolenko yaptığı açıklamada, "St. Petersburg'da doğdum ama Ukrayna'da büyüdüm ve kendimi %100 Ukraynalı olarak görüyorum. Rus futbolculara bir sorum var. O....u ç....ları gibi neden oturuyorsunuz ve hiçbir şey söylemiyorsunuz? Benim ülkemde insanları öldürüyorlar, kadınları öldürüyorlar, anneleri öldürüyorlar, çocuklarımızı öldürüyorlar. Ama siz hiçbir şey söylemiyorsunuz, hiçbir yorum yapmıyorsunuz..." ifadelerini kullandı.

Andriy Yarmolenko

"ÇIKIP KONUŞSANIZA"

Ukraynalı futbolcu ayrıca, "Çoğunuzu tanıyorum. Vladimir Putin'in yanlış yaptığını bana söylediniz. Çıkıp konuşsanıza! Bazılarınız t....larını göstermeyi çok seviyor, bunu gerçek hayatta da yapsanıza!" dedi.