Spor
20 Mar 2022 13:44 Son Güncelleme: 20 Mar 2022 13:47

Uğurcan Çakır rekor ücretle transfer oluyor!

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır sezon sonunda rekor ücrete transfer olmaya hazırlanıyor. Dünyanın en zengin kulübü olan Newcastle United, milli kaleci için 25 milyon euroluk teklif yapacak. Başkan Ağaoğlu'nun ise bu rakamı kabul edeceği ifade edildi.

Trabzonspor'un liderlik koltuğunda açık ara puan farkıyla oturmasının en büyük mimarlarından olan kaleci Uğurcan Çakır, Newcastle United'ın yolunu tutuyor.

25 MİLYON EUROLUK TEKLİF KAPIDA
Ajansspor'un İngiliz basınından aktardığına göre, Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın satın aldığı Newcastle'ın, Uğurcan Çakır transferini bitirmeye hazırlandığı ve Premier Lig kulübünün, milli kaleci için 25 milyon euroluk bir teklife hazırlandığı kaydedilmişti.

AĞAOĞLU SICAK BAKIYOR
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz yılın haziran ayında, Abdülkadir Ömür'ü satmadığı için pişman olduğunu belirterek, "Manchester City 23 milyon sterlin verdiğinde satmadım, hata yaptım. Ben o hatayı bir defa yaparım." demişti. Ağaoğlu'nun bu kez hata yapmayacağı ve Uğurcan'ı elden çıkarmaya sıcak baktığı konuşuluyor.