Magazin
19 Nis 2012 13:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:33

UĞUR YÜCEL'E DOLANDIRICILIK ŞOKU!

Uğur Yücel, avukatı aracılığıyla savcılığa başvurarak E.Y. isimli ajans yetkilisinden şikayetçi oldu.

E.Y.'nin bu şekilde bazı kişileri kendisiyle dizi projesinde yer alacağı vaadiyle görüşmeye çağırdığı duyumunu aldığını ileri süren Uğur Yücel, adının lekelenebileceğini savundu.

Uğur Yücel, kendisiyle bağlantısı olduğu izlenimini veren ve bundan haksız menfaat sağlayabileceğini düşündüğü E.Y. hakkında 'Dolandırıcılık' suçundan soruşturma açılmasını istedi.

AYNI PROJEDE YER ALDIKLARINI SÖYLÜYORMUŞ
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na avukatı aracılığıyla başvuran Uğur Yücel, bir ajans yetkilisi E.Y.'nin adını kullanarak kendisiyle dizi projesinde yer alacağını söyleyerek, bazı kişileri çağırıp kimlik fotokopilerini aldığını duyduğunu savundu. Uğur Yücel, dilekçesinde E.Y.'nin adını kullanarak sözde dizi projesinde kendisiyle oynamak isteyen insanlara bu şekilde vaatte bulunduğu duyumu üzerine söz konusu şirketi arandığını belirtti. Dilekçede, şirket ile yapılan telefon görüşmesinde duyumu doğrular şekilde Uğur Yücel ile dizi projelerinin bulunduğu ve dizide rol almak için görüşmeye gelinmesinin istendiği ileri sürüldü.

HERHANGİ BİR BAĞLANTIM YOK
Uğur Yücel, E.Y. ile herhangi bir bağlantısının bulunmadığını söyleyerek, şüpheli E.Y.'nin kendisiyle bağlantısı olduğu izlenimi vererek haksız menfaat sağladığı düşüncesinde olduğunu belirtti. Şüpheli E.Y.'nin bilgisi ve izni olmadan adını kullandığını ileri süren Uğur Yücel, adının lekelenebileceğini, halk önünde imajının ve güveninin sarsabilecek hareketlerle mağdur durumda kalacağını anlattı. Uğur Yücel, dilekçesinde E.Y. hakkında 'Dolandırıcılık' suçundan soruşturma yapılmasını istedi.