Polemik & Kulis
05 Mar 2014 17:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Uğur Dündar'ın villa bombasında flaş gelişme! Villayı bakana satan gazeteci doğruladı!(Medyaradar/Özel)

Usta gazeteci Uğur Dündar dün twitter hesabından çok konuşulacak çarpıcı bir iddia ortaya atmıştı, 4,5 milyon dolarlık villasını sıkışıp 3,5 milyon dolara AK Partili Zafer Çağlayan'a satan ünlü bir gazeteciden bahsetmişti.

Usta gazeteci Uğur Dündar  dün sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından çok konuşulacak çarpıcı bir iddia ortaya atmıştı. Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar isim vermedi ama  köşesine son verilip kalemi kırılan ünlü bir gazeteciden bahsetti. Uğur Dündar'ın iddiasına göre, o gazeteci Boğaz sırtlarında villa almıştı ama köşesinden olduktan sonra sıkıştı ve 4,5 milyonluk villayı hakkında fezleke hazırlanan eski bakan ve AK Parti Milletvekili Zafer Çağlayan'a 3,5 milyon dolara sattı. Ardından ise tapu Çağlayan'ın çok yakın dostu olan bir işadamının üstüne çıkarıldı.
Uğur Dündar isim vermedi ama dün Medyaradar edindiği kaynaklardan o gazetecinin  Milliyet Gazetesi'ndeki yazılarına son verilen Hasan Cemal olduğunu yazmıştı.  Ünlü gazeteci Hasan Cemal de  bugün o iddiayı doğruladı.
Hasan Cemal sosyal paylaşım sitesi twitterdan şunları yazdı:

"Kavacık'taki evimiz 2011'de satış için emlak komisyoncusuna verildi, Mayıs 2012'de Zafer Çağlayan ailesine satıldı. Tapu, kamuya açıktır."

İŞTE O TWEETLER:



MEDYARADAR/ÖZEL