Medya
01 Tem 2021 08:06 Son Güncelleme: 01 Tem 2021 08:09

Uğur Dündar’dan dikkat çeken ‘soygun’ paylaşımı! ‘Yoklamanızda yarar var…’

Uğur Dündar, Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündem olan ‘üstüne çökülen yerler’ hakkında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sedat Peker’in bazı iş insanları, gazeteciler ve siyasiler hakkında ortaya attığı iddialar Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor.

‘EKMEĞİME ÇÖKTÜNÜZ…’

Sedat Peker’in, şirketlere verilen garantiler, üstüne çöküldüğü iddia edilen Yalıkavak Marina ve Paramount Hotel ile ilgili iddiaları gündemdeki yerini korurken yeni bir gelişme daha yaşandı. Peker'in telefonla görüşme videosunu yayımladığı Serdar Ekşioğlu, şirketinin EPDK tarafından kapatıldığını duyurdu. Ekşioğlu, “Bundan sonrası benim için tufan. Akşam görüşürüz. Benim ekmeğime çöktünüz” ifadelerini kullandı.

‘SİZE DE ÇÖKMÜŞ OLABİLİRLER’

Uğur Dündar, sonu gelmeyen bu iddialara ilişkin Twitter’dan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Peker'in videolarına "yoklama çekerek başlaması" üzerinden ima yapan Dündar, “Arada bir kendinizi yoklamanızda yarar var! Çünkü size de çökmüş olabilirler!..” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım…