Gündem
10 Tem 2014 14:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:26

Uğur Dündar son kararını verdi

"Tay­yip Er­do­ğa­n’­da bu­lun­ma­yan tüm iyi özel­lik­le­rin Ek­mel Be­y’­de var ol­du­ğu­na ka­na­at ge­tir­dim."

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu İhsanoğlu'na vereceğini açıklayan  Uğur Dündar, "Tay­yip Er­do­ğa­n’­da bu­lun­ma­yan tüm iyi özel­lik­le­rin Ek­mel Be­y’­de var ol­du­ğu­na ka­na­at ge­tir­dim." diye yazdı.
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu önceki akşam Halk TV'deki programında konuk eden Dündar, izlenimlerini köşesinde paylaştı.

PARMAĞINDAKİ YÜZÜĞÜNÜ OKŞUYOR
Dostlarının onu "bil­ge in­san, te­va­zu do­lu bir ki­şi­li­k" olarak tanımladığını yazan Dündar, İhsanoğlun'dan böyle bahsediyor:
"Ta­nı­yan­lar onun “i­yi eş, ör­nek ba­ba­” ol­du­ğu gö­rü­şün­de bir­le­şi­yor. Halk Are­na­sı­’n­da dik­ka­ti­ni­zi çek­miş­tir. Eşin­den bü­yük sev­gi ve say­gıy­la söz edi­yor, onu an­la­tır­ken par­ma­ğın­da­ki yü­zü­ğü­nü ok­şu­yor."
Yüreğinin insan sevgisi ve adalet duygusuyla dopdolu olduğunu yazan Dündar, İhsanoğlu'nun uluslararası etkilliklerde baş köşeye oturtulduğu gibi sözünün dinlendiğini iddia ediyor.

ERDOĞAN'DA BULUNMAYAN TÜM İYİ ÖZELLİKLER
Yazısının sonuna kadar çatı adaya övgüler yağdıran Dündar, 10 Ağustos'taki oyunun rengini de böyle açıklıyor:
"Bü­yük il­giy­le iz­le­nen prog­ra­mı bi­ti­rip ote­li­me dön­dü­ğüm­de, uzun uzun dü­şün­düm.
Tay­yip Er­do­ğa­n’­da bu­lun­ma­yan tüm iyi özel­lik­le­rin Ek­mel Be­y’­de var ol­du­ğu­na ka­na­at ge­tir­dim. Ve yas­tı­ğa ba­şı­mı ko­yar­ken son ka­ra­rı­mı ver­dim.
“Be­nim oyum Ek­mel Be­y’­e” de­dim."