Medya
30 Mar 2021 13:01 Son Güncelleme: 30 Mar 2021 13:16

Uğur Dündar o anısını ilk kez anlattı! Erdoğan cebinden ne çıkarıp gösterdi?

Gazeteci Uğur Dündar, katıldığı televizyon programında Recep Tayyip Erdoğan'la olan dikkat çeken bir anısını paylaştı...

Sözcü yazarı Uğur Dündar, Tele1’de Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu Anında Manşet programına katıldı. Dündar, programda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la olan anısını ilk kez paylaştı.

Usta gazeteci Uğur Dündar, Erdoğan’ın başbakan olduğu dönemde bir seçim programı nedeniyle biraraya geldikleri sırada yaşadığı o ilginç diyaloğu anlattı. 

Uğur Dündar programda şunları anlattı:

“Paltosunu üstünden hiç çıkarmadı. Laf açıldı. 'Bize soruyorlar siz mali desteğinizi nereden buluyorsunuz' dedi. Hemen bir elini paltosunun sağ cebine attı. Bir avuç ziynet eşyası çıkarıp koydu masanın üstüne. Sonra sol cebine elini soktu.

Oradan bir avuç ziynet eşyası daha çıkardı. 'İşte halkımız, alyansını, ziynet eşyasını bize veriyor. Bize çok güveniyor. Biz de harcamalarımızı buradan yapıyoruz. Bizim kaynağımız bu. Bizim arkamızda başka bir güç yok' dedi."

Dündar bu cümlelerin ardından ise şöyle devam etti: "Arkadaşlarımla birlikte bu anı hep beraber yaşadık. Zaman içerisinde Adalet ve Kalkınma partisi hem o iddiasını kaybetti hem de vaat ve taahhüt ettiği rotadan çıktı”