Televizyon
22 Mayıs 2019 09:34 Son Güncelleme: 22 Mayıs 2019 09:38

Uğur Dündar ile Halk Arenası geri dönüyor!

Soruşturmacı gazeteci Uğur Dündar, reyting rekortmeni Halk Arenası programına Sözcü TV'de devam edecek. Yarın saat 21.00'da yayınlanacak ilk programın konuğu Ekrem İmamoğlu olacak.

Soruşturmacı televizyon gazetecisi Uğur Dündar ekran fenomeni Halk Arenası'na yazarı olduğu Sözcü'de devam ediyor. Dündar, reyting rekortmeni Halk Arenası'nın yeni dönemine ilişkin şu açıklamaları yaptı:

- Halk Arenası'nın yeni adresi 2012'den beri haftada beş gün köşe yazıları yazdığım Sözcü Gazetesi'nin internetteki uzantısı. Yani Sözcü TV. Program sozcu.com.tr ile Sözcü'nün YouTube, Tvvitter, Facebook, Instagram hesaplarından yayınlanacak. Ayrıca benim ve program konuğumun sosyal medya adreslerinden de izlenebilecek.

- Programımızın formatında hiçbir değişiklik yok. Teknik imkanlarımız daha güçlenmiş olacak. Halk TV'nin teknik imkanları son derece kısıtlıydı. Ekranda flu bir görüntü ortaya çıkıyordu. Ses kalitesi istenilen düzeye hiçbir zaman ulaşmıyordu. Şimdi bütün bu handikapları aşarak Sözcü TV'de teknik anlamda en iyi kaliteyi yakalayarak yayın gerçekleştireceğiz.

- Halk Arenaları seyirci önünde gerçekleşiyor. Bu alanda dünya rekorları kırdık. Bakırköy'de yaklaşık 60 bin kişiyi alanda topladık. Orayı bir stüdyo olarak değerlendirirsek rekor seyirci düzeyine ulaştık. Aynı coşku ile devam edeceğiz.

- Programımızda süre kısıtlaması yok. Önü açık. Kamuoyunun zihnine takılan tüm soruların net bir biçimde cevaplanacağı, benim de bu aydınlanmayı sağlamak üzere gerekli soruları yönelteceğim söyleşi sürüp gidecek.

İLK KONUK İMAMOĞLU

- Her hafta cuma günleri yaptığımız Halk Arenası'ın artık belli günlere münhasır olmadan gerçekleştireceğiz. Yani tamamen özgür bir platform. Bazen iki gün arka arkaya yapabiliriz.

- 23 Mayıs Perşembe günü saat 21:00'de Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezinde buluşacağız. Konuğumuz, İstanbul'un seçilmiş belediye başkanı olmasına karşın YSK tarafından mazbatası iptal edilen sayın Ekrem İmamoğlu olacak.

- Bana göre Sayın İmamoğlu'nun en çok alkışlanması gereken projesi, Türkiye'nin birlik bütünlüğe en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemde bunu kelimenin tam anlamıyla gerçekleştiren ve bu doğrultuda mesajlar veren İstanbul Büyükşehir Başkanı ve adayı olması. Gerçekten de hiç kimseyi ötekileştirmiyor, herkesi kucaklıyor, Türkiye'nin ihtiyacı olan bir profil sergiliyor.

- Programımız her görüşten kişiye açıktır. Örneğin Sayın Binali Yıldırım bizim programımıza konuk olmayı kabul ederse kendisini memnuniyetle ağırlarız. Sayın İmamoğlu'na nasıl yaklaşıyorsak en ufak bir değişiklik yapmadan kendisine de aynı ilkeli yaklaşımı sergileriz.