Spor
24 Kas 2022 21:43 Son Güncelleme: 25 Kas 2022 12:31

Uğur Dündar fitili ateşledi! Fenerbahçe'nin stadının adı değişiyor

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sosyal medyadan konu hakkında açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'de, Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun adının Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesi gündeme alındı. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, sosyal medyadan konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin mabedi Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun adı değiştiriliyor. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, "Size müjdemiz var, ama transfer değil" diyerek 1907 Fenerbahçe Derneği'nden stadın isminin Fenerbahçe Atatürk Stadyumu önerisi geldiğini açıkladı.

100. YIL VURGUSU
Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olmayı hedefleyen Fenerbahçe, stadına Atatürk ismini vermeyi değerlendiriyor. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, "1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya, Cumhuriyetin 100. yılında stadyumumuzun adının ATATÜRK STADYUMU olmasını önerdi. Öneri dakikalarca ayakta alkışlandı" paylaşımında bulundu. Fenerbahçeli taraftarlar bu öneriden memnun oldu.

"HAYATA GEÇİRELİM"
Başkan Ali Koç'tan da bu konuya ilişkin açıklama geldi. Koç, "Stat ismi ile ilgili kararı camia olarak almamız gerek. Çok fazla talep var. 29 Ekim 2023'e kadar hayata geçirelim. Siz varsanız biz de varız. Biz gerekeni yaparız" diye konuştu.