Gündem
07 Kas 2013 15:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:44

UĞUR DÜNDAR ALMANYA'DAKİ TÜRKLER'E SESLENECEK!

Gazeteci-Yazar Uğur Dündar, Münih ve Köln'de iki ayrı panele konuşmacı olarak katılacak.

Cumhuriyet’in 90’ncı yılı etkinlikleri dolayısıyla Almanya’ya davet edilen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ve Gazeteci-Yazar Uğur Dündar, Münih ve Köln’de iki ayrı panele konuşmacı olarak katılacak.

Almanya’ya giden Atilla Sertel ve Uğur Dündar ilk olarak Türk – Alman Dostluk Federasyonu tarafından 8 Kasım Cuma günü Münih’te gerçekleştirilecek 'Demokrasi ve Özgürlükler' konulu panelde Türkiye’deki basın ve ifade özgürlüğünü ve ülke gündemini değerlendirecek.

Sertel ve Dündar 9 Kasım Cumartesi günü de Almanya Sosyaldemokrat Halk Dernekleri Federasyonu-Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Örgütü tarafından düzenlenen 'Cumhuriyetin 90. Yılında Demokrasi ve Özgürlükler' konulu panelde konuşacak.

Köln’de gerçekleştirilecek panelin bir diğer konuşmacısı ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın olacak. Panel, Kanal Avrupa televizyonundan da canlı olarak yayınlanacak. Panelistler ayrıca Hürriyet Avrupa, Aydınlık Avrupa, Zaman Avrupa gazeteleri, Kadınca dergisi, WDR Türkçe Yayınlar Radyosu ve Samanyolu Avrupa televizyonuna da röportaj verecekler.