Uğur Akkuş arabada Ebru Şallı’yı darp etti! İmdadına vatandaşlar koştu, affı ise olay oldu…

Manken Ebru Şallı ve eşi Uğur Akkuş arasında Emirgan'da arabanın içinde yaşananlar magazin gündemine oturdu. Uğur Akkuş'un eşi Ebru Şallı'ya fiziksel şiddet uyguladığı öne sürüldü. İddialara göre Ebru Şallı'yı Uğur Akkuş'un elinden araçlarının önünü kesen vatandaşlar kurtardı. Polis gelince panikleyen ünlü mankenin ‘dayak affı’ ise olay...

Uğur Akkuş arabada Ebru Şallı’yı darp etti! İmdadına vatandaşlar koştu, affı ise olay oldu… - Sayfa 1

İki yıllık birlikteliğin ardından 26 Eylül 2019'da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen sade bir törenle nikâh masasına oturan Manken Ebru Şallı ve iş insanı Uğur Akkuş çiftinden gelen şiddet haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

117
Uğur Akkuş arabada Ebru Şallı’yı darp etti! İmdadına vatandaşlar koştu, affı ise olay oldu… - Sayfa 2

Bir dönem ilişkilerinde kriz yaşadıkları iddialarıyla gündeme gelen Şallı ile Akkuş'un, Emirgan'da seyir halindeki araçta tartıştıkları ve ünlü modelin fiziksel şiddet gördüğü iddia edildi. Magazin kulisleri ise bu şiddet haberi ile çalkalandı!

217
Uğur Akkuş arabada Ebru Şallı’yı darp etti! İmdadına vatandaşlar koştu, affı ise olay oldu… - Sayfa 3

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş'un bir dönem evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddia edilmişti. İddiaların ardından el ele kameralar karşısına çıkan çift bu kez şiddet haberleriyle gündeme geldi.

317
Uğur Akkuş arabada Ebru Şallı’yı darp etti! İmdadına vatandaşlar koştu, affı ise olay oldu… - Sayfa 4

İddialara göre Ebru Şallı'yı Uğur Akkuş'un elinden araçlarının önünü kesen vatandaşlar kurtardı. İşte ayrıntılar...

417