Uğruna koltuğu bırakmıştı! Buket Aydın ile Emir Sarıgül evleniyor mu?

Kanal D Haber Daire eski Başkanı ve sunucusu Buket Aydın ile Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün yasak aşkla ilgili şok detay ortaya çıktı. Emir Sarıgül ile Buket Aydın’ın evlilik tarihi ortaya çıktı.

Uğruna koltuğu bırakmıştı! Buket Aydın ile Emir Sarıgül evleniyor mu? - Sayfa 1

Uğruna Kanal D Spikerliğini bırakan Buket Aydın ile Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül aşkıyla ilgili şok detay ortaya çıktı. Sabah’tan Özlem Avcı’nın haberine göre ikili Eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

115
Uğruna koltuğu bırakmıştı! Buket Aydın ile Emir Sarıgül evleniyor mu? - Sayfa 2

Spiker Buket Aydın'ın gizli ilişki yaşadığı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'le birlikte fotoğrafları ortaya çıkmış. Ana haber spikeri Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde "Karantina sebebiyle önceliklerim değişti" diyerek çalıştığı kanal ile yollarını ayırmış ertesi gün de 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan tek celsede boşanmıştı. 

215
Uğruna koltuğu bırakmıştı! Buket Aydın ile Emir Sarıgül evleniyor mu? - Sayfa 3

Birlikteliklerini inkar ettikten sonra öpüşme fotoğrafları ile aşkları gün yüzüne çıkan Emir Sarıgül ile Buket Aydın, Göcek'te baş başa tatil yapıyor. Yakın dostları ile heyecanlarını paylaşan ikilinin, nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

315
Uğruna koltuğu bırakmıştı! Buket Aydın ile Emir Sarıgül evleniyor mu? - Sayfa 4

Birlikteliklerini inkar ettikten sonra öpüşme fotoğrafları ile aşkları gün yüzüne çıkan Emir Sarıgül ile Buket Aydın, Göcek'te baş başa tatil yapıyor. 

415