Gündem
20 Eki 2018 10:35 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:55

Ufak Tefek Cinayetler'e Hanzade Topaloğlu dokunuşu!

Star TV Ay Yapım işbirliğiyle seyirciyi ekrana kilitleyen “Ufak Tefek Cinayetler” dizisi karakter oyuncularının stylingi ile de dikkat çekiyor.

Star TV Ay YApım işbirliğiyle seyirciyi ekrana kilitleyen “Ufak Tefek Cinayetler” dizisi karakter oyuncularının stylingi ile de dikkat çekiyor. Şimdiye kadarki Türk dizilerinde Lüks Markalar hiç bu kadar birarada kullanılmamıştı. Merve Aksak, Oya Toksöz, Pelin Tarhan ve Arzu kareterlerinin her giydiği kıyafet, her taktığı takı olay oluyor.

Lüks bir yaşantıyı yansıtan Ufak Tefek Cinayetler dizisinin sezon tanıtım teaser çekimlerinde kullanılan ihtişamlı takılar da tasarımlarıyla göz dolduruyor. Gerdanlık, kolye, küpe , bileklik ve karakterlerin zenginliğini yansıtan tektaş beştaş ve tamtur yüzükler özellikle dizinin en zengin kadın karakteri olan Merve Aksak'ta dikkat çekiyor.  

Bu ihtişamlı tasarımların mimarı, ünlü mücevher  tasarımcısı Hanzade Topaloğlu. Markası TOPHILLS ise Dünya markalarını ağırlayan Abdi İpekçi caddesinde Nişantaşı'nın en büyük mücevher tasarım showroomu olarak hizmet veriyor. 



Hanzade Topaloğlu, Ufak Tefek Cinayetler ve Merve Aksak karekteri için özellikle şunları dile getirdi; 

Merve Aksak, dizide gerek zekasıyla, gerekse stil olarak en çok dikkat çeken karakterlerden. Dolayısı ile her giydiği her taktığı ürün, izleyici kitlesinin dikkatini çekiyor. Bunda, herşeyden önce dizinin styling ekibinin de büyük katkısı var, Stiller kesinlikle karakterlere kusursuz oturtuluyor. Merve karakteri hangi hafta ne takarsa, anında instagram ve telefondan dönüşler kendini gösteriyor. Bu bizim için sevindirici.
Çünkü kadınların örnek aldığı karakter ve kadının özendiği mücevher birarada !