Medya
21 Mayıs 2018 09:19 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:13

Ufak Tefek Cinayetler sezon finali mi, yoksa final mi yapacak?

'Ufak Tefek Cinayetler' sezon finali mi yapacak, yoksa final mi yapacak? Sina Koloğlu merak edilen sorunun yanıtını verdi.

Star TV'nin Ay Yapım imzalı iddialı dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in final yapacağı iddia edilmişiti. Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, dizinin akıbetini köşesinde yazdı.

İşte Koloğlu'nun "Öyle bir final olacak ki!" başlıklı bugünkü yazısı:

'Ufak Tefek Cinayetler' sezon finali mi yapacak, yoksa final mi yapacak? Dizinin, 12 Haziran’da sezon finali yapacağı yazıldı. 32’nci bölümde, yani, '5 Haziran’da sezon finali olacak’ bilgisini aldım. Bir de final yapacağı söylentisi çıktı. Star TV cephesinde ‘sezon finali’ olduğu belirtiliyor.  “Ters köşeler olacak mı?” diye sordum. “Ortalık büyük karışacak, beklenmedik dönemeçler olacak. Epey şaşırtacak ve unutulmayacak bir final garantisi var” yanıtını aldım. Durum böyle... Oya ile Serhan’ın mutlu sonu olacak mı? Cinayetlerin failleri Merve mi yoksa kara sevdalı Burcu mu? Arzu mu kurban gidecek, yoksa Mehmet mi? Edip ise bir muamma... Merve’yle sürpriz bir birliktelik yaşayacaklar mı, yoksa ortak bir cinayetin planlayıcısı mı olacaklar?

Taylan’la Pelin bu ekibin içinde çok mu masum bir final yapacak? Benim sorularım bunlar... Bir başka ipucu, ‘cinayet işlenecek ama katili göremeyeceğiz’ şeklinde... Bence sezon değil ama harbi final yakışırdı. Zamanını doldurduğu kanaatindeyim. Son bölümlerde, ‘Ben doldum, taştım bir final istiyorum’ havasını sezmiştim. Sezonun iyi işlerinden biri ya da biriydi diyebilirim.

Star TV’nin bu sezon final yapacak dizisinin ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ olduğu bilgisi de geldi. Diğer projeler, yeni sezonda devam edecekmiş.