Spor
07 Kas 2023 11:19 Son Güncelleme: 07 Kas 2023 11:20

UEFA'dan şok karar! Beşiktaş'ta Rashica tehlikesi

UEFA, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle ertelediği Kosova-İsrail karşılaşmasının 12 Kasım'a oynanmasına karar verdi. Beşiktaş'ın Kosovalı yıldızı Milot Rashica, milli takıma çağrılması halinde aynı gün oynanacak olan Beşiktaş-Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle ertelenen Kosova-İsrail maçının tarihi belli oldu. UEFA, mücadelenin 12 Kasım Pazar günü oynanacağını açıkladı. Kosova Milli Takımı'nın kilit isimlerinden biri olan Beşiktaşlı Milot Rashica'nın da kadroda olması bekleniyor.

Skorer'in haberine göre; aynı gün Süper Lig fikstüründe Beşiktaş-Başakşehir mücadelesi yer alıyor. Kosova'nın Andorra'yı 3-0 yendiği son maçta 2 gol ve 1 asiste imza atan Rashica'nın, İsrail mücadelesinde de kadroda olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kosovalı yıldız bu durumda Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek.

ABOUBAKAR GERİ DÖNDÜ

Geçirdiği şiddetli soğuk algınlığı nedeniyle dört gün hastanede yatan Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, sağlığına kavuştu ve takımla çalışmalara başladı. Aboubakar'ın perşembe günü Beşiktaş'ın Bodo/Glimt'i konuk edeceği mücadelede takımdaki yerini alacağı vurgulandı.