Spor
23 Haz 2023 14:08 Son Güncelleme: 23 Haz 2023 14:15

UEFA Başkanı'ndan Atatürk Olimpiyat Stadı itirafı!

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, İstanbul'daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan 2023 Şampiyonlar Ligi Finali'nde "taraftarlar için her şeyin mükemmel olmadığını" ifade etti.

Avrupa Futbolseverler Kongresi'nin açılışında konuşan UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, UEFA'nın Machester City-Inter finaline giden taraftarların yaşanan sorunların farkında olduğunu ifade etti.

"Bazılarınızın kısa süre önce yaşadığını düşünürsek, beni soğuk bir şekilde karşılasanız şaşırmazdım" diyen Ceferin, "İstanbul'da her şeyin mükemmel gitmediğini farkındayız. Problemleri olduğundan küçük göstermeye çalışmıyorum. İyileştirebileceklerimizi iyileştirmek için birlikte çalışalım" ifadelerini kullandı.

Ceferin, "Özellikle ulaşım sorunlarından, maça gidenlerin ağırlanmasından ve su ile tuvalete erişimde yaşanan sorunlardan söz ediyorum" diye devam etti.

Karşılaşmaya giden birçok taraftar, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ulaşmaya çalışırken trafik sebebiyle shuttlelarından inmiş, uzun büfe ve tuvalet sıralarından şikayet etmiş ve tekerlekli sandalyeliler için erişimin zor olduğunu vurgulamıştı.