Televizyon
20 Tem 2015 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

Ucu yırtık 100 dolarla pes dedirten numara! Kim bu ünlü?

Milliyet Gazetesi köşe yazarı ve Milliyet Cadde Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyüboğlu, magazin camiasında çok konuşulacak bir iddiayı gündeme taşıdı.

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Ali Eyüboğlu, 10 yıldır taksicilere para vermemek için akla hayale gelmeyecek bir yöntem kullanan bir ünlünün pes dedirten numarasını gözler önüne serdi.

33 yıllık gazeteci  Gazeteci Ali Eyüboğlu, Planet Mutfak Tv’de yayınlanan Burçin Atılgan’ın sunduğu Mutfakta Star Var programına konuk oldu. Eyüboğlu bir yandan yemek yaptı bir yandan da magazin dünyasında yaşananları anlattı.

Eyüboğlu’nun programda anlattıkları arasında en dikkat çeken ise sanat camiasında tanınmış bir ismin yaptığı 100 dolar numarası oldu. Ali Eyüboğlu akıllara durgunluk verecek numarayı şöyle anlattı:

UCU YIRTIK 100 DOLAR
“Bir ünlümüz 100 doların bir ucunu keser ve bunu da evinde tutar. Ucu yırtık 100 doları ise cüzdanına yerleştirir. Ne zaman taksiye binse o ucu yırtık 100 doları cüzdanından çıkarır ve ‘üzerimde başka para yok’ diyerek taksiciye verir. Taksici ünlü ismin verdiği parayı inceler, ucunun yırtık olduğunu görür. Taksici “Abla bu para geçmez, ucu yırtık, ben senden sonra alırım” diyerek parayı iade eder. Ünlü isim de bu sayede hiç para ödemeden taksiden iner. Bu kişi 10 yıldır bu yöntemle geçiniyor. Taksicilere para ödemiyor”

Eyüboğlu, program sunucusu Burçin Atılgan’ın tüm ısrarlarına rağmen bu ismi açıklamadı.