Magazin
26 Ara 2021 17:03 Son Güncelleme: 26 Ara 2021 17:16

Üçlü ilişki iddiasıyla gündeme gelmişti! James Franco, ünlü çiftin davasında ifade verecek

Tacizle suçlanan ve açtığı okulda öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiğini kabul eden aktör James Franco, Johnny Depp-Amber Heard davası ile gündeme geldi. Johnny Depp, Amber Heard'ün kendisiyle evli olduğu sırada Franco'yla ilişki yaşadığını iddia ediyor. James Franco konuyla alakalı ifade verecek.

Amerikalı aktör James Franco, açtığı okulda öğrencileriyle cinsel ilişkiye girdiğini kabul etmesi ile dünya gündemine bomba gibi oturmuştu. Ünlü aktörün adı şimdi de Johnny Depp-Amber Heard davasında geçiyor. 

ÜÇLÜ İLİŞKİ YAŞADIĞINI İDDİA ETTİ

Johnny Depp, eski karısını kendisiyle evli olduğu zamanlarda James Franco ile aldattığını bir de Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadıklarını iddia etmişti. Hem Musk hem de Heard bu iddiları yalanlamıştı.

Johnny Depp şimdi de  Amber Heard'ün kendisiyle evli olduğu sırada James Franco'yla ilişki yaşadığını iddia ediyor.

43 yaşındaki Franco'ya davada, o dönem Depp'le evli olan Heard'le ilişki yaşayıp yaşamadığı sorulacak. Geçtiğimiz yıl Johnny Depp mahkemeye kanıt olarak eski eşi Amber Heard ile James Franco'nun asansörde kendi evlerine çıkarken kayıt altına alınan görüntüleri sunmuştu. Kameraların farkında olan ikilinin yüzlerini saklamaya çalışmaları o dönem çok konuşuldu.

Depp'in avukatları aktöre, Heard'ün şiddet gördüğünün kanıtı olarak sunduğu yüzündeki yaraları görüp görmediğini de sormak istiyor. Heard, Depp'in kendisine çeşitli biçimlerde şiddet uyguladığını iddia ediyor.

Franco'nun, Depp'in Heard'e açtığı 50 milyon dolarlık (yaklaşık 550 milyon TL) iftira davasında 2022'nin ilk aylarında ifade vermesi bekleniyor.