Televizyon
05 Mar 2015 16:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:06

Uçankuş TV artık D-Smart'ta!

Aktüel ve magazin haberlerin adresi Uçankuş TV, artık D-Smart’ta…

Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı Uçankuş TV, artık D-Smart aboneleri tarafından direkt olarak D-Smart 93’üncü kanaldan izlenebilecek.

7 Eylül’den beri yayında olan ve Türksat 3A’da Frekans: 11509, Sembol oranı: 30000, Polarizasyon: Yatay (H), FEC: 2/3 frekansından yayın yapan ve doğuda Azerbaycan, İran’dan, batıda İngiltere, Norveç, hatta İzlanda’ya kadar izlenebilen, ayrıca Avrupa’nın tümü ve Kuzey Afrika ülkelerinden de takip edilebilen Uçankuş TV, D-Smart’la da başka bir boyuta geçti.

Türkiye’nin ilk ve tek magazin kanalı UçankuşTv, bugünden itibaren artık Türkiye’nin en büyük TV platformu D-Smart 93’üncü kanalda olacak.

Uyduda bulunduğu konum itibariyle Türkiye’de 14 milyon haneye ulaşabilen ve D-Smart anlaşmasıyla birlikte 2 milyon aboneye sahip D-Smart’ın izlenme potansiyeliyle yaklaşık 8 milyon kişiye de ulaşabilecek olan Uçankuş TV, ayrıca internet ve cep telefonları ile de Dünya’nın her tarafından izlenebiliyor.

Ve D-Smart izleyicileri de, Uçankuş TV’nin D-Smart ailesine katılmasıyla birlikte, müzik, moda, sağlık-estetik, kitap-şiir programları, sinema ve tüm eğlence sektörü, gündüz-gece ünlülerin hayatları, Hollywood’la yapılan anlaşmalar doğrultusunda Amerika’dan dünya starlarının günlük hayatları, unutulmayan Televole-Pazar Keyfi nostaljik köşeleriyle D-Smart’ın daha çok AB olan seyirci kitlesiyle de artık direkt olarak buluşabilecek.

Türkiye’de eşi ve benzeri olmayan bir şekilde tüm gün canlı yayın yapan ve tüm aktüel haberleri anında alt yazı ve canlı bağlantılar ile seyircisine aktaran Uçankuş TV,  büyümeye devam edecek.