Reklam PR
08 Eki 2013 17:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

ÜÇ YAKIŞIKLI OYUNCU AYNI FİRMANIN REKLAM YÜZÜ OLDU!

Türkiye'nin genç oyuncuları Gürbey İleri, Kerem Bursin ve Kadir Doğulu LINE için bir araya geldi.

Dünyaca ünlü mobil platform LINE, Türkiye’ye Gürbey İleri, Kerem Bürsin ve Kadir Doğulu’nun rol aldığı reklam filmleriyle 'merhaba' dedi. Gürbey İleri’nin LINE çıkartmalarını, Kerem Bürsin’in sesli mesajı ve Kadir Doğulu’nun grup sohbeti temsil ettiği reklam filmleri kısa sürede dikkatleri üzerine çekti.

LINE Plus Corporation’dan LINE İş Geliştirme Bölümü, Afrika, Orta Doğu ve Türkiye Başkanı Minho Goh’nun ev sahipliğini yaptığı toplantıda gazetecilerle buluşan üç genç oyuncu, küresel bir mobil platform olan LINE reklamlarında yer almaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.
 
Temmuz ayından bu yana Türkiye’deki kullanıcı sayısının dört katına çıktığını ve yıl sonuna kadar Türkiye’nin en popüler mobil platformu olmayı hedeflediklerini açıklayan Minho Goh, "Dünya genelinde 230 ülkede 260 milyon kullanıcı sayısına ulaşmamızda tüm iş ortaklarımızın büyük payı var. Bu üç oyuncunun bir arada olması elbette tesadüf değil. LINE iletişimin üç halini; sesli, yazılı ve görüntülü iletişimi bir arada sunarak farklı kitlelere ulaşıyor. LINE’ın bu çok yönlülüğü oyuncularımızda da kendini gösteriyor" dedi.
 
Sırayla sahneye gelen Gürbey İleri, Kerem Bürsin ve Kadir Doğulu rol aldıkları LINE reklamlarından bahsederek LINE ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.