Gündem
29 Mar 2024 09:44 Son Güncelleme: 29 Mar 2024 09:50

Üç öğretmen suçüstü yaptı… Okul önünde mastürbasyona 400 lira ceza!

Okul önünde park halindeki arabasının içerisinde mastürbasyon yaparken yakalanan bir kişi, okul müdürü ve iki öğretmen tarafından polise şikayet edildi. Bir belediyede zabıta olarak çalıştığı öğrenilen A.U. ‘Arabamın içerisinde işiyordum’ savunmasını yaptı. A.U., ‘Kamu düzenine aykırı davranmak’ suçundan 400 lira ceza kesilerek serbest bırakıldı. Aileler oldu bittiye getirilerek şahsın serbest bırakılmasına isyan ettiler.

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, Türkiye her gün yeni bir cinsel istismar olayıyla karşılaşıyor. İddialara göre, önceki gün 5’nci Levent’teki Mimar Sinan İlkokulu önüne meydana gelen olay şöyle gelişti: Çocuğuyla birlikte okula giden bir öğretmen, okul önünde park halinde olan araç içerisindeki bir kişiyi mastürbasyon yaparken gördü. Durumu okul müdürü ve müdür yardımcısına söyledi. Daha sonra üçü birden aracın yanına gittiler. Bir belediyede çalıştığı belirlenen A.U., camını yarı açarak ‘Arabamın içerisinde işeyemez miyim?’ dedikten sonra camını kapattı. Polis tarafından gözaltına alınan A.U., ‘Kamu düzenine aykırı davranmak’ suçundan 400 lira para cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı. Olayın tanığı olan üç öğretmenin polis ifadelerine MedyaRadar ulaştı.

CİNSEL ORGANI ELİNDEYDİ!

Alibeyköy Şehit Atıf Ödül Polis Merkezi ekipleri tarafından ifadesine başvurulan Mimar Sinan İlkokulu öğretmenlerinden biri, ‘Oğlumla okula gidiyorduk. Okul önünde park halindeki bir aracın içerisinde pantolonu yarıya kadar sıyırıktı. Cinsel organını eliyle tutup ileri geri hareketler yaptığını gördüm. Oğlum yanımda olduğu için hemen onu okula soktum. Durumu okul müdürümüz ve müdür yardımcısına söyledim. Onlarla birlikte aracın yanına gittiğimizde şahıs toparlandı. Polis tarafından arabadan çıkarken şahsın üzerinden peçeteler yere düştü’ dedi.

TUVALETİMİ YAPAMAZ MIYIM KARDEŞİM?

Görgü tanığı bir diğer öğretmen ise, ‘Okul önünde park halindeki aracın içerisindeki şahsın penisi elinde ve ileri geri hareketler ettiğini gördüm. Yanına gittiğimizde toparlandı. Arabanın camını açmasını istedik. Şahıs bizimle konuşmayınca polise haber verdim. Polisin olay yerine gelmesinden sonra camını açan şahıs ‘Tuvaletimi yapamaz mıyım kardeşim?dedi. O esnada olay yerinde bulunan birkaç öğrenci velisi bu olaya tepki gösterdiler’ dedi. Polis ifadesinde ‘Arabamın içerisinde işiyordum’ dediği iddia edilen A.U., ifadesinin ardından ‘Kamu düzenine aykırı davranmak’ suçundan 400 lira idari para cezasına çarptırılarak serbest bırakıldı.

VELİLER İSYAN ETTİLER!

Skandalın yaşandığı okulda çocuğu bulunan velilerden biri olan Avukat Mustafa Zafer, karara büyük tepki gösterdi. Zafer, ‘Bu karara katılmak mümkün değil. O bölgede birbirine bitişik üç okul bulunuyor. Şahıs arabasını benim de çocuğumun okuduğu ilkokulun hemen önüne park ediyor. Bir öğretmenimiz çocuğunu okula getirirken şahsı görüyor. Pantolonu sıyırık, cinsel organı elinde. Öğretmenler arabanın yanına gidince toparlanıyor. İddiaya göre arabanın içerisinde tuvaletini yaptığını söylüyor. Bir veli ‘Madem tuvaletini yapıyorsun, pet şişe nerede?diyerek tepki gösteriyor. Polis geldikten sonra şahıs arabadan çıkarken kucağında bulunan peçeteler yere dökülüyor. Arabanın içerisinde tuvaletini yaptığını söylüyor. 400 lira para cezası kesilerek serbest bırakılıyor. Türkiye'de her gün bir cinsel istismarın yaşandığı bir ortamda bu savunmayla şahsın hemen serbest bırakılmasını kabul etmemiz mümkün değil. Karara itiraz edeceğiz’ dedi.