Diziler
02 Kas 2021 00:41 Son Güncelleme: 02 Kas 2021 00:43

Üç Kuruş dizisine Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Leyla'nın dans şovu damga vurdu!

Show TV'de Çukur'un yerine gelen Üç Kuruş dizisi 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerini paylaştığı Üç Kuruş'un ilk bölümündeki düğün sahnesine ise Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Leyla karakteri damga vurdu.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Üç Kuruş, ilk bölümüyle 1 Kasım Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Mafya lideri Kartal ile Organize Şube'de komiser Efe çevresinde geçen olaylar konu alındığı Üç Kuruş'un ilk bölümündeki Leyla'nın dans sahnesi dikkat çekti.

 Aslıhan Malbora'nın canlandırdığı Leyla karakteri, Roman mahallesindeki düğünde dans yeteneğini gösterdi.

 

 Kartal'ın kardeşi olan Leyla, Organize Şube'de komiser olan Efe'ye olan ilgisini de belli etti.

 Yeni rolü için uzun süre Roman dansı dersi de alan güzel oyuncu, düğün sahnesindeki dansıyla izleyenlerin beğenisini topladı.

 ÜÇ KURUŞ'TAKİ ROLÜNÜ BÖYLE ANLATTI

Kartal'ın kız kardeşi 'Leyla' karakteriyle izleyici karşısına çıkan genç kuşağın dikkat çeken isimlerinden Aslıhan Malbora karakterini "Leyla çok akıllı, okumuş ve manipülatif bir karakter. Aslında kendine mahalle dışında bir hayat kurmaya çalışmış fakat maruz kaldığı ırkçılıktan dolayı kendini yine mahallede bulmuş." sözleriyle özetledi.

 'Üç Kuruş'u hazırlık sürecinden itibaren çok keyif aldığı bir iş olarak gören Malbora, dizi için barmenlik eğitiminin yanında Uraz Kaygılaroğlu ile Roman dansı dersi aldığını da dile getirdi.