Teknoloji
22 Tem 2021 10:27 Son Güncelleme: 22 Tem 2021 10:32

Twitter'da "dislike" dönemi!

Getirdiği yeniliklerle adından sıkça söz ettiren Twitter, bu kez dikkat çeken bir özelliğe imza atıyor. Twitter, Dislike (Beğenmedim) tuşu getiriyor. Söz konusu özellik şu an test aşamasında.

Twitter'dan, sosyal paylaşım ağında test edilen yeni özellikle ilgili açıklama yapıldı. Açıklamaya göre Twitter, "Beğenmedim" tuşunu test ediyor.

Söz konusu özellik, “iOS kullanan bazılarınız, yanıtlarda yukarı veya aşağı oy vermek için farklı seçenekler görebilir” ifadeleriyle duyuruldu.

Twitter'dan yapılan paylaşımda, “iOS kullanan bazılarınız, yanıtlarda yukarı veya aşağı oy vermek için farklı seçenekler görebilir. Bir toplantıda alakalı bulduğunuz yanıt türlerini anlamak için bunu test ediyoruz, böylece daha fazlasını göstermenin yolları üzerinde çalışabiliriz. Olumsuz oylarınız herkese açık değil, oylarınız beğeni olarak gösterilecek” denildi.

Öte yandan Twitter beğen-beğenmeme özelliğinde iki farklı tasarım üzerinde çalışıyor. Bunlardan birinde aşağı ve yukarı doğru oklar, bir diğerinde ise aşağı ve yukarı doğru başparmaklar kullanılıyor.

ETİKETLER
#twitter #beğenmedim