Gündem
01 Eki 2015 08:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:54

Twitter'da Ahmet Hakan patlaması! Saldırının ardından kim ne yazdı?

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın evinin önünde uğradığı saldırının ardından sosyal medyada birçok kişi tepkilerini dile getirdi.

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın evinin önünde uğradığı saldırının ardından sosyal medyada da birçok kişi tepkilerini dile getirdi.

Saldırı sonrasında birçok ünlü isim de tepkilerini Twitter'da dile getirdi.

İŞTE O TWEET'LERDEN BAZILARI:

İrfan Değirmenci: Ahmet Hakan'a saldırı geldiğimiz son nokta! Çok büyük geçmiş olsun

Selçuk Dereli: Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınıyorum

Gülse Birsel: Evinin önünde 3 kişinin saldırısına uğrayan ve hastanede tedavisi süren Ahmet Hakan'a büyük geçmiş olsun. Ne denir ki? Söz bitti artık söz.

Emin Çapa: Ahmet Hakan'ı "bunları döveceksin, evini biliyoruz" diye tehdit edenlerin amacı bu insanları tahrik etmekti zaten.

Barış Yarkadaş: Saldırı tüm medyaya gözdağı vermek için yapıldı. Failler bellidir. Alçak saldırıyı kınıyorum. Gazeteciler korkarsa, toplum susar sanıyorlar... Yanılıyorlar... Kimse korkmuyor sizden.

Emre Kongar: Ahmet Hakan'a saldırı haberi VAHİM! Artık kimsenin can güvenliği yok demektir!

Atilla Taş: @ahmethc Evinin önünde saldırıya uğramış, nefretle kınıyorum, geçmiş olsun. E bu kadar hedef gösterildikten sonra ne olmasını bekliyorduk?

Hakan Şükür: Ahmet Hakan'a evinin önünde saldırıda bulunulmuş. İddia doğruysa büyük geçmiş olsun.

Levent Gültekin: Eskiden ülkede mafya vardı. Şimdi ülkenin kendisi mafya oldu.

Tarık Toros: Ahmet Hakan evinin önünde saldırıya uğradı. Büyük geçmiş olsun. Faili meçhul kalmasın, yapanlara hesabı sorulsun!

Faik Tunay: Saldırıyla kimse susmaz, susturulamaz. Çok büyük bir ayıp ve leke bu saldırı. Hastanede kendisinide gördüm,sağlığı ve morali yerinde.

Süleyman Çelebi : Ahmet hakan bu ülkede objektif gazetecilik yaptığı için saldırıya uğradı iktidar tetikçileri kendilerine kına yaksın