Magazin
01 Mar 2014 15:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Twitter sallandı "Rıza Sarraf çalsın Ebru Gündeş söylesin"

Meclis'ten sonra Twitter'da da gündem yine Ebru Gündeş

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray'ın “Ebru Gündeş Tarım Bakanlığı’na 20 kere nasıl girip çıkmış, ne için girip çıkmış?” diye sorması üzerine mecliste gündem olan Ebru Gündeş'e, Twitter'da ise ünlü isimlerden ilginç yorumlar geldi.

İşte o tweetler:

TSM sanatçısı Onur Akay: Bugün çok efkarlıyım Rıza Sarraf çalsın, Ebru Gündeş söylesin...

Gazeteci Oğuz Güven: Meclis'te gündem Ebru Gündeş: Bakanlığa 20 kere ne için girip çıkmış?

Televizyoncu Rüstem Batum: Alo Babacım, Reza'la Ebru teşekkür için yemeğe gelecekler de hediye olarak 1 kamyon altın getireceklermiş , nasıl eriteyim? Fırınlayayım mı ?

Sunucu ve yazar Metin Uca: Biz eve hırsız girer girmez hemen polise koşuyoruz ya, dün geceden beri zavallı Ebru Gündeş kimbilir ne yapıyordur ki?

Gazeteci Aykut Işıklar: Çok merak ediyorum  acaba 'Ebru Gündeş' eskisi gibi 'Günay da  sahneye çıkacak mı? Çıkarsa onu dinlemeye kimler gidecek?

Şarkıcı Atilla Taş: Ebru Gündeş'in bebeğinin psikolojisi kurtulsun diye, koca bir milletin psikolojisini bozdular arkadaş ya! Bir Ebru Gündeş şarkısı der ki;  Sen Allah'ın bir lütfusun, gözlerimin nurusun, seni gören şifa bulur, gelde cebim paraya doysun!

Televizyoncu ve gazeteci Kenan Erçetingöz: Avukat Şeyda Yıldırım, Ebru Gündeş'e, "akşama kocanı eve gönderiyorum şekerim" demiş! (Habertürk) Pırlantayı hakettin şekerim!

Gazeteci Olcay Ünal Sert: Bugün en çok Ebru Gündeş sevinmiştir herhalde ...

Şarkıcı Gökben: Ebru Gündeş sevinçten ağlıyordur kocam bana Mars da arsa alacak diye. Çok duygulandım çok.

Muhaliç Ç: Bir tepsi baklava yaptırıp Ebru Gündeş'e hayırlı olsuna gidelim.