Gündem
03 Mayıs 2013 14:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

TWITTER INTERNET EXPLORER'DA AÇILMAYACAK!

Twitter, yeterince güncel olmadığı gerekçesi ile internet explorer'ın 6. ve 7. sürümlerinde artık açılmayacak.

Eskiden alanında neredeyse rakibi olmayan ve dünya genelinde en çok kullanılan internet tarayıcısı olarak kabul edilen İnternet Explorer, Google Crome ve Yandex'in ataklarına karşın sadık kullanıcılarına güvenerek güncellemelerin dışında neredeyse hiçbir atakta bulunmadı ve senelerce süren liderliğini Google Chorme'a kaptırdı. Hala bir atakta bulunmayan İnternet Explorer için bir kötü haber de Twitter'dan geldi.
 
TWİTTER'I KALDIRACAK

 
İnternet kullanıcıları ile aynı fikri savunan Twitter, yeterince güncel olmadığı gerekçesi ile internet explorer'ın 6. ve 7. sürümlerinde Twitter'ı kaldırmaya hazırlandığını açıkladı.
 
İnternet tarayıcından bir web sitesi çıksa ne olur gibi bir yorumlar olsa da dünyada ziyaretçi sayısı olarak ilk 5 web sitesi arasında yer alan Twitter'ı kaybetmek çok büyük bir kayıp demek. İnternet kullanıcıları için her zaman daha hızlı ve daha güncel kaynakların cazip olduğu bu alemde twitter'ın bu kararı eminim ki bir çok internet explorer kullanıcısını alternatif tarayıcılara yönlendirecektir.

Bakalım bu durum üzerine Internet Explorer ne gibi bir hamle bulunacak ya da bulunacak mı? Hepsinden önemlisi internet explorer 6 ve 7 kullanıcıları bu durum sonrası ne gibi bir tepki verecek.