Spor
31 Ağu 2023 19:00 Son Güncelleme: 31 Ağu 2023 20:45

Twente-Fenerbahçe mücadelesinde ilk 11'ler belli oldu

Konferans Ligi play-off turu rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe, Twente deplasmanına çıkıyor. Mücadelede ilk 11'ler belli oldu.

Uefa Avrupa Konferans Ligi play-off turunda, 5-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Fenerbahçe, Hollanda'nın Twente takımına konuk olacak. Twente Stadı'nda oynanacak ve TSİ 20.00'de başlayacak Müsabakayı, İtalya Futbol Federasyonundan hakem Fabio Moresca yönetecek. Moresca'nın yardımcılıklarını Davide Imperiale ve Giuseppe Perotti yapacak.

FENERBAHÇE AVANTAJLI

Bu sezon Avrupa'da 5, ligde 2 olmak üzere toplamda oynadığı 7 resmi maçı da kazanan Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda rakibine karşı elde ettiği 5-1'lik skor avantajını koruyarak Hollanda'dan turla dönmek istiyor. Sarı-lacivertliler, play-off turunda Twente'yi elemesi durumunda Avrupa Konferans Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak.

EKSİKLER:

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Emre Mor, Zajc, Samet Akaydin ve Luan Peres maç kadrosunda yer almıyor. Öte yandan Manchester United'a transferi bitme aşamasında olan Altay Bayındır da Hollanda'ya götürülmedi.

İLK 11'LER:

Twente; Unnerstall, Kjölö, Pröpper, Bruns, Sampsted, Sadilek, Steijn, Van Wolfswinkel, Vlap, Rots, Ugalde

Fenerbahçe; İrfan Can, Oosterwolde, Becao, Serdar, Osayi-Samuel, Mert Hakan, İsmail, Fred, Tadic, Cengiz, Dzeko