Polemik & Kulis
08 Haz 2017 11:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:45

TVNET kanalında üst düzey ayrılık! Hem yönetici, hem ekran yüzüydü! (Medyaradar/Özel)

Albayrak Grubu'na ait televizyon kanalı TVNET'te flaş bir ayrılık yaşandı.

Albayrak Grubu'na ait televizyon kanalı TVNET'te Ekonomi Müdürü ve aynı zamanda ekran yüzü olarak görev yapan Zeliha Saraç kanalla yollarını ayırma kararı aldı.

Ekonomi çevreleriyle yakın ilişkisi ve ekonomiye hakimiyetiyle dikkat çeken isimlerden birisi olan Saraç 4 ay önce 24 TV'den ayrılarak TVNET kadrosuna katılmıştı.

Deneyimli isim TVNET'te Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra Zeliha Saraç ile Kahve Molası ve Zeliha Saraç ile Para Politik programlarını sunuyordu.



ZELİHA SARAÇ KİMDİR?

İş yaşamına Türkiye’nin saygın ekonomi kurumlarında başlayan Zeliha Saraç borsa , ekonomi ve döviz uzmanı olarak çeşitli kurumlarda önemli görevler aldı. 2000 yılıyla birlikte bu birikim ve tecrübesini medya alanına yansıtan Saraç ilk olarak Cnbce’de çalışmaya başladı. Daha sonra sırasıyla Tv8 , 24 Tv , KanalTürk ve 6NEWS’da başarılı programlar yaptı. Medyadaki çalışmalarına da zaman zaman ara vererek sektörde yer alan Zeliha Saraç Trt Türk’te “Dünyanın Ekonomisi” adlı programı sundu.Eylül 2012'de Kanal 24'e transfer olan Saraç kanalda Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra haftanın beş günü Analiz-Sentez isimli programın moderatörlüğünü yaptı.Şubat 2017 tarihinde ise istifa ederek TVNET'e transfer oldu.

MEDYARADAR/ÖZEL