Televizyon
03 Ağu 2010 15:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

TV8'İN YAZ ATAĞI RATİNG'E DÖNÜŞTÜ!

tv8 Temmuz ayında izlenme oranları ile önemli bir başarıya imza attı. İşte izlenme oranlarına da yansıyan başarı.

tv8 Temmuz ayında izlenme oranları ile önemli bir başarıya imza attı. Yaz döneminde izleyicilerin beğenisine sunduğu film paketleri ve yeni kuşak programlarının doğru tercihi tv8'in AGB izlenme oranlarına büyük bir başarı olarak yansıdı.

Haziran ayında 0.8 izlenirlik ortalaması elde eden tv8'in Temmuz ayı ortalaması ise Tüm Gün'de 1,2 ve Prime Time'da 1,5 oranlarına ulaştı. tv8'in atağındaki en önemli etkeni kaliteli yapımlar ile birlikte Prime Time'da tv8 izleyicisinin yakından takip ettiği ve izleyici görüşleri ile tv8 yöneticilerini de yönlendirdiği film paketleri oluşturuyor.

TV'de ilk kez yayınlanan kaliteli filmler ile tv8 yaz akşamlarının vazgeçilmezi oldu ve Ağustos ayında da olmaya devam edecek gibi görünüyor.

tv8 Ağustos ayının ilk gününde ise tüm kişiler de Tüm Günde 1.37, Prime Time'da 1.23 izlenirken AB izleyici grubunda da kayda değer bir izlenirlik elde etti. tv8 AB'de Tüm Günde 1.51 Prime Time'da ise 2.34 izlenirlik elde etti.

Yeni yayın döneminde kaliteli film ve de programları ile tv8 yepyeni yüzü ve bünyesine kattığı önemli isimler ile yakaladığı başarıyı daha da üstü noktaya taşımayı hedefliyor. tv8 başarı çıtasını her geçen gün daha da yükseltiyor.

ETİKETLER
#tv8 yaz #atak