Televizyon
09 Kas 2010 13:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:47

TV8'İN KURUMSAL İNTERNET SİTESİ YENİ YÜZÜYLE YAYINDA!

Kasım'da yeni yayın dönemine başlayan tv8, internet sitesinin de yüzünü yeniledi!

Yaklaşık 6 aylık bir hazırlık döneminin ürünü olan tv8 kurumsal iletişim sitesinin başında Kurumsal Gelişim ve İletişim Direktörü Billur Güneşdoğan ve deneyimli ekibi bulunuyor. 
 
“tv8 şimdi haberden bağımsız sadece ekranın yüzünü temsil eden aktif, içerik dolu, bol görselli ve kullanıcı dostu bir siteye kavuştu” diyen Billur Güneşdoğan
“İzleyicimizin beğendiği ve takip ettiği programlara daha kolay ulaşmasını hedeflediğimiz yeni internet sitemizde, istediğiniz bir program hakkındaki bilgiye ve hatta programın önceki bölümlerine ulaşmak daha kolay. Karşımızda görsel olarak sade pırıl, pırıl kanalımız hakkındaki her şeyi bir çırpıda bulabileceğiniz kullanıcı dostu bir yazılım bulunuyor. tv8.com.tr’nin çalışmalarına başlarken, izleyicilerimizin yeni internet sitemizde olmasını istedikleri özellikleri dikkate aldık ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yürüttük. tv8’in yenilenme sürecine ve yatırım çalışmalarına paralel, yeni binamızda yeni yayın dönemimizde yepyeni bir siteye kavuştuk” dedi.
 
Yeni sitesinin dikkat çeken birkaç özelliği ise şöyle:

Artık izlenmek istediğiniz programların siteye kayıt olunduktan sonra Bana Hatırlat Özelliği kullanılarak program öncesinde site tarafından otomatik olarak size hatırlatılması sağlanıyor.
 
Program sayfaları bir tıklama ile günümüzün vazgeçilmezleri haline gelen sosyal medya mecralarında paylaşılabiliyor.
 
Site üzerindeki tüm güncellemeler RSS akışından kolayca takip edilebiliyor.
 
 tv8 kurumsal internet sitesi yayın akışı şimdi daha dolu. tv8  yayın akışı sayfası görsellerle desteklenerek ziyaretçilere daha renkli bir yayın akışı sayfası sunuluyor.
 
Yayın hayatına yeni başlayan farklı haber 8 internet sitesinin haber içerikleri tv8 sayfalarına taşınarak ziyaretçilerin son dakika haberlerinden anında haberdar olmaları sağlanıyor.
 
Videolar sayfasında yer alan popüler videolar başlığı altında en çok izlenen videolara kolayca ulaşılabiliyor.
 
Programlar yayınlandıktan sonra programı kaçıranlar tv8 web sitesinden ilgili program sayfasından programı izleyebiliyor.