Televizyon
30 Haz 2014 13:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:22

TV8'den yaza özel programlar!

TV8 ünlü isimlerin yeralacağı 3 programla yaz ekranlarını şenlendirecek...

BKM tarafından hazırlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın sunumuyla şarkı yarışması “Söyle Söyleyebilirsen” ve 'Özge İle Güzel Bir Gün' yaz aylarında tv 8 ekranlarında olacak. 

GÜLMEYE HAZIR MISINIZ?

Yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran mizah programı BKM “Çok Güzel Hareketler Bunlar” tv8’de… Daha önce yayınlanan, en çok beğenilen skeçlerinden oluşan bölümleri ile “Çok Güzel Hareketler Bunlar” Pazartesi’den Cuma’ya haftanın 5 günü 21.30’datv8 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor…  

REKABET DOLU BİR YARIŞMA!

TV8 ekranlarında yepyeni ve rekabet dolu bir yarışma programı başlıyor… “Söyle Söyleyebilirsen” programını; genç kızların sevgilisi ve müzik dünyasının başarılı sanatçısı Murat Dalkılıç sunacak... Eğlence ve rekabetin bir arada olacağı programda, yarışmacılar iki grup halinde yarışacak… O Ses Türkiye yarışması ile sevdiğimiz isimlerin üçerli takımlar halinde rekabet edeceği Söyle Söyleyebilirsen ’de yarışmacılar kelime veya notalarla şarkı bulmaya çalışacak, en çok şarkı bulan ekip günün kazananı olacak! Söyle Söyleyebilirsen 1 Temmuz’dan itibaren hafta içi her akşam 19:45’te tv8’de.

ÖZGE UZUN TV8 EKRANLARINDA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRMEYİ VAAT EDİYOR   

Ekranların deneyimli ismi Özge Uzun 'Özge İle Güzel Bir Gün' programı ile tv8 ekranlarında hafta içi her gün izleyicileri ile buluşuyor. 'Özge İle Güzel Bir Gün' her gün alanında başarılı sağlık uzmanlarını ve sevilen sanatçıları konuk edecek. Ayrıca şarkıcı Zeliha Sunal da her Pazartesi 'Püf Noktalar' bölümü ile izleyicilerle hayatı kolaylaştıracak püf noktalar paylaşacak. 'Özge ile Güzel Bir Gün' hafta içi her gün 14:45’te tv8’de ekranlarında.