Televizyon
14 Şub 2020 18:38 Son Güncelleme: 14 Şub 2020 18:58

TV8'de yeni program! Ünlü fenomen Oğuzhan Uğur sunacak!

Survivor 2020 yarışmasının başlamasına kısa bir süre kala sürprizler gelmeye devam ediyor

Youtube üzerinden yayınladığı videolar ile adından söz ettiren Oğuzhan Uğur, yarışma ile ilgili “Survivor Tehlikeli Sular” isimli program ile izleyici karşısında olacak. 

Tv8 ekranlarında Pazar akşamı izleyeceğimiz yarışmanın önemli anları ve bir çok özel, komik ve bir o kadar etkileyici olaylar bu programda yer alacak. Ünlüler-gönüllüler yarışmasından yarışmacıların yer alacağı program ilk olarak Acunn.com’da yayınlanacak. İlk bölüm konukları ünlüler takımından Sercan Yıldırım ile gönüllüler takımından Evrim Keklik oldu.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 yılında Ankara'da doğdu. Türk müzisyen, film yönetmeni , senarist ve internet ünlüsüdür.

Ankara'da dünyaya geldi. Üniversite öğrenciliği sırasında Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav’ın yardımcılığını yaptı. 2011 yılında vizyona giren "Ağır Abi" isimli filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yaptı. 2012 yılında "Çok şükür" isimli ilk albümü piyasaya çıktı. Ardından çeşitli single albümler ve şarkılarına çektiği video klipler ile geniş bir kitleye ulaşmayı başaran Oğuzhan Uğur, Murat Dalkılıç'ın "Leyla" isimli şarkısına çekilen video klibin yönetmenliğini üstlendi. İkili daha sonra birlikte "Mağlubiyet" isimli bir düet şarkı da çıkardı.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi fotoğraf bölümünden mezun olan Oğuzhan Uğur, 2017 ortalarından beri "Budabi", "BaBaLa Tv" ve "Onedio" isimli YouTube kanallarında içerikler hazırlamaktadır.