Televizyon
04 Nis 2010 00:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

TV8'DE YENİ PROGRAM: "KOMİKLİK ZOR ZANAAT" PEKİ HANGİ USTA TİYATROCU SUNACAK?

Halkımızı uzun yıllar kahkahaya boğan ünlü "komik"ler bir bir TV8 ekranlarında olacak.

Televizyon dünyamızın ilk yıldızlarından usta tiyatrocu Abdullah Şahin komedyenlik sanatının anı ve sırlarını izleyiciler ile paylaşıyor. Şahin halkımızı uzun yıllardır kahkahaya boğan ünlü “komik”leri bir bir tv8 ekranlarında ağırlayacak. Her programda anılar, belgeler, eski klipler, film sahneleri ve espriler birbirini izleyecek.

Usta tiyatrocu Abdullah Şahin bundan böyle her hafta tiyatro dünyasından ünlü bir konuğu ekranlarınızda ağırlayacak. Şahin’in konukları aynı zamanda geçmişte aynı sahneyi paylaştığı ya da aynı filmlerde rol aldığı yol arkadaşları olacak.

Sahne, televizyon, sinema dünyasının bu önemli isimlerinin en güzel anıları Abdullah Şahin’in sahnesinden izleyenlere aktarılacak.

Komiklik Zor Zanaat’in 6 Nisan Salı günü ilk program konuğu Abdullah Şahin’in eski eşi Türk tiyatrosunun sevilen ismi Nilgün Belgün… Şahin programda Belgün ile tiyatro ve oyunculuk hayatları üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştiriyor. Programa ayrıca süpriz olarak Şahin ve Belgün’ün kızları Oylum Şahin katılıyor…
 
Tiyatro sahnesini çağrıştıran bir dekorda ustaların keyifli ve eğlenceli sohbeti 6 Nisan Salı 21:00 Komiklik Zor Zanaat’de  tv8’de…

Yayın Tarihi   :   6 Nisan Salı
Yayın Saati    :   21:00