Televizyon
14 Ara 2012 12:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:30

TV8'DE ŞOK GELİŞME! 14 YILDIR SÜREN HANGİ PROGRAM YAYINDAN KALDIRILDI?

TV 8'in kuruluşundan itibaren yayınlanan program şok bir kararla yayından kaldırıldı.

Kanalın ekran yüzlerinden ve Ankara Temsilcisi Erkan Tan’ın hazırlayıp sunduğu Erkan Tan ile Başketten programı yayından kaldırıldı.

YAYINDAN KALDIRILDI HELALLİK İSTEDİ

Tan, bugün canlı yayında izleyicilerinden helallik de istedi. "22 Şubat 1999’da TV8 test yayınını bitirip gerçek yayınına geçtiğinde sizi ben selamlamıştım." diyen Erkan Tan şöyle devam etti:

"İlk defa beni gördünüz TV8’de. Ama herşeyin bir sonu var. Bunun da sonu geldi. Hal böyle. Biz yine haftada bir gün evinize geleceğiz. Bizi seyredenler, sevenler, eleştirenler, nefret edenler, Allah hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin. Sizin bende hakkınız var. Lütfen hakkınızı helal edin. Siz seyrettiğiniz, beğendiğiniz için burada durduk. Sevdiğiniz Erkan Tan çok fedakarlık etti. Hafta içi her gün saat 5’de uyandı. Özel yaşamından fedakarlık etti. Hatta bir iki evlilik yıktı bu yüzden. Duygusal bir konuşma yapacaktım ama kafam attı. 5’de kalkan adam 10’da yatmak zorundaydı. Bazı sorunlar oldu yani... Neyse burayı karıştırmayayım. Evliydim, ayrıldım. Sonra yeniden evlendim. Eşime canlı yayında evlenme teklif ettim. Dünya televizyonlarında bir ilkti. Hakkınızı helal edin. Benim sizde hakkım yok. Beni lütfen seyretmeye devam edin. Tarafsız ve bağımsız olduk. İktidar da muhalefet de çıktı. Milletin kürsüsünü koyduk, herkes geldi. Başka günde başka saatte görüşürüz. Ben kanalın Ankara temsilcisiyim. Yolu düşenleri de beklerim. "

Kanalın hafta içi her gün saat 8’de yayınlanan 14 yıllık programının sonlandırıldığını açıklayan Erkan Kan, kanalın kendisine hafta içi sadece bir gün program yapmasını önerdiğini ancak yayın günü ve saati konusunda henüz bir şey konuşulmadığını belirtti. Tan, kanalın aldığı bu kararın nedenini de bilmediğini sözlerine ekledi.