Magazin
26 Mar 2010 11:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:11

TV8'DE SIRADIŞI BİR PROGRAM! KAMERAMANLAR VE KONUKLAR DIŞINDA ERKEK OLMAYACAK! HANGİ ÜNLÜ İSİM SUNACAK?

Türkiye'nin en yakışıklı, en popüler, en başarılı, en karizmatik, en seksi ve en beğenilen erkekleri kimin konuğu oluyor?

Seray Sever, Tv8 ekranlarında yepyeni ve sıra dışı bir programa başlıyor. Türkiye’nin en yakışıklı, en popüler, en başarılı, en karizmatik, en seksi ve en beğenilen erkekleri Seray Sever’in konuğu oluyor.

Türkiye’nin en önemli erkekleri, çok iyi tanıdığınız starlar, hiç tanımadığınız iç dünyalarıyla karşınıza gelecek, Seray Sever’le “sırdaş” bir sohbet gerçekleştirecek, kadınları, ilişkileri, aşkı ve hayatı konuşacaklar.
 
 “Seray Sever ve Erkekler” programında star konuğun dışında güncel konuklar da izleyiciler ile buluşuyor. Birbirinden değişik gösterileri ve sözleri olan insanlar, yayınladıkları kitaplarla tartışma yaratan erkek yazarlar, kadın erkek ilişkileri, aşk ve cinsellik hakkında araştırma ya da açıklama yapmış bilim adamları…

Ve elbette müzik… Hep dinlediğimiz şarkılar değil, Türkiye’nin alternatif sesleri, birbirinden eğlenceli müzik performansları “Seray Sever ve Erkekler” de olacak…

Seray Sever programını, “Stüdyomuzda kameramanlar ve konuğumuz dışında erkek sinek bile olmayacak” diye tanımlıyor.  Nitekim Seray Sever ve Erkekler orkestrası sadece kızlardan oluştuğu gibi stüdyoyu dolduran izleyicilerin arasına da erkeklerin karışmasına asla izin verilmiyor. 

 “Seray Sever ve Erkekler” Yakında TV8’de başlıyor.


ETİKETLER
#tv8 #seray sever