Televizyon
14 Mayıs 2014 18:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:10

tv8 ve Kanaltürk'ün yayın akışında değişiklik! (Medyaradar/Özel)

Kanallar, Soma'da yaşanan kaza nedeniyle yayın akışında değişikliğe gitti.

Manisa'nın Soma ilçesinde gerçekleşen ve Türkiye'yi yasa boğan maden kazası nedeniyle tv8 ve Kanaltürk'ün yayın akışında değişikliğe gidildi.  
Saba Tümer'in canlı yayınla sunduğu 'Saba Tümer'le Bu Gece' programı bu akşam yayınlanmayacak. tv8'de bu akşam 'Keskin Nişancı' ve 'Kara Şahin Düştü' adlı filmler yayınlanacak.  
Bugün tv8'de Özge Uzun'un sunduğu 'Özge ile Yeni Hayat' ve Oylum Talu'nun sunduğu 'Anlatacaklarım Var' programlarının içeriği, yaşanan felakete ilişkin stüdyo konukları ve Soma'dan gerçekleşen canlı yayınlarla değiştirildi.  
Kanaldan yapılan açıklamada, "Soma'da yaşanan maden ocağı kazasında hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz" denildi.

Ana Haber erkene çekildi

Manisa’nın Soma ilçesinde gerçekleşen ve Türkiye’yi yasa boğan maden kazası nedeni ile Kanaltürk de yayın akışında değişiklik yaptı.

Her Salı ekranlara gelen “Hayatın Rengi” adlı program 13 Mayıs’da iptal edildi

Öte yandan Gülşen Yüksel ile Müge Dağıstanlı’nın hafta içi sabah kuşağında sundukları 2. Sayfa adlı magazin programı bu hafta boyunca yayınlanmayacak.

Ayrıca Ana Haber Bülteni de erken saate çekildi..

Kanaldan yapılan açıklamada, "Kanaltürk ailesi olarak, Soma’da yaşanan maden ocağı kazasında hayatını kaybeden madencilerimizin ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz" denildi.

MEDYARADAR/ÖZEL