Televizyon
16 Nis 2016 12:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:27

Tv8 ekranlarında yeni bir yarışma programı: Fenomen!

TV8 ekranlarında "Fenomen" adında yeni bir yarışma programı başlıyor.

Yarışmada, iddialı 12 yarışmacı, Türkiye'nin en tanınmış, en popüler yüzleri olabilmek için yarışacak. Hedefleri en çok sevilen, beğenilen, her giydikleri, her yaptıklari ile çok büyük kitleler tarafından desteklenip, takip ve taklit edilen yarışmacı olmak olacak.

Türkiye’nin en tanınmış yüzleri olmayı başarabilenler, TV yıldızı olma hayallerine bir adım daha yaklaşacak. Kimi oyuncu, kimi sunucu, kimi şarkıcı ya da her ne hayal ediyorsa popülerliklerini bu amaç için kullanacak.

Kendilerine güvenen 12 yarışmacı bir yandan sosyal medya takipçilerini arttırmaya çalışırken bir yandan da 8 saatlerini geçirdikleri evde birbirlerini tanıyıp, oylayarak haftanın fenomenini kendileri belirleyecekler. Her hafta, haftanın Fenomeni aynı zamanda tam 50 bin liranın sahibi olacak.

Yine her hafta 12 yarışmacıdan gitmesi için en çok ismi yazılan bir yarışmacı, eve ve hayallerine veda ederken, yerine çok daha iddiali bir yarışmacı gelecek.

“Fenomen” yarışmacıları, hiç ekran deneyimi olmamış, internet fenomenleri olabileceği gibi daha önce ekran macerası yaşamış TV 8'in yarışmalarına bir dönem damgasını vurmuş güçlü karakterlerden de olabilecek. Bunun yanında dizi oyuncuları, sunucuları gibi çok daha güçlü rakipler de her hafta elenen yarışmacının  yerine her an gelebilecek.

Evde, sadece hafta içi her gün 8 saatini geçiren yarışmacılar, akşamları ve hafta sonları, dışarıda da popülerliklerini arttırmayı hedefleyecek. Yarışmacıların kendi sosyal çevreleri de programa dahil olabilecek. Ünlü isimleri kendilerini desteklemeye ikna edip yaşadıkları eve getirerek, ya da TV starlarlarına yakışır trend yaratacak kıyafetler ve dışarıdaki yaşamları ile de hedefleri hep daha popüler, daha da popüler olmak, hatta “Fenomen” olmak olacak.

Bir strateji ve popülerlik oyunu “Fenomen” Öykü Serter’in sunumu ile 18 Nisan Pazartesi 15:45’de TV 8 ekranlarında başlayacak. Hafta içi her gün yayınlanacak “Fenomen” sosyal medya ile TV ekranını birleştiren yeni bir trend olmayı hedefliyor.

  
ETİKETLER
#yarışma #tv8 #fenomen