Medya
07 Haz 2022 09:05 Son Güncelleme: 07 Haz 2022 09:14

tv100 Ana Haber Sunucusu Oğuz Haksever'e büyük ödül!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti, tv100 Ana Haber Sunucusu Oğuz Haksever tarafından onur ödülüne layık görüldü. Haksever, ödülünü Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Mücahit Ceylan'ın elinden aldı. Haksever gecede, gazetecilik üzerine bir konuşma yaptı. Haksever tv100'ün geceyle ilgili yaptığı haberi ödülüyle sundu.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) bu yıl 36’ncısını düzenlediği “Geleneksel Yılın Başarılı Gazetecileri Ödülleri” sahiplerine verildi. Törende konuşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu medyasının sıkıntıda olduğunu belirtti. Karaca, Türkiye'de sadece 23 ilde yerel televizyon bulunduğunu ve yerel medya sahiplerinin sorunlarının ağırlaştığını söyledi. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Mucahit Ceylan, bu coğrafyada gazetecilik yapmanın her zaman zor olduğu söyledi.

Ödül töreninde TV100 Ana Haber Sunucusu Oğuz Haksever onur ödülüne layık görüldü. Haksever ödülünü Mehmet Mücahit Ceylan'ın elinden aldı. Haksever gecede yaptığı konuşmada "Mesleğimizde usta çırak ilişkisi giderek zayıflıyor. Buna odaklı olarak şunu söylediğimi düşüneceğim. Diyeceğim ki "Dün ustalarıma şükürler olsun, dönem meslektaşlarıma şükürler olsun. Bugün dönem meslektaşlarıma ve genç meslektaşlarıma şükürler olsun. Yarın mesleğin sürdükçe dönem meslektaşlarıma, genç meslektaşlarıma şükürler olsun. Ne için, bana öğretikleri ve öğretecekleri için." ifadelerini kullandı.

İşte tv100'ün yaptığı o haber: