Polemik & Kulis
04 Mar 2017 13:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:32

TV kanalında referandum krizi! Hangi genel yayın yönetmeni görevi bıraktı?

O genel yayın yönetmeni altı yıldır görev yaptığı kanaldan ayrıldığını açıkladı.

MHP'nin kanalı Bengütürk TV'nin genel yayın yönetmeni Murat İde, altı yıldır görev yaptığı kanaldan ayrıldığını açıkladı.

Ayrılığını "Altı yıllık Bengütürk serüvenim bugün itibarıyla sona erdi" sözleriyle duuyuran İde, "Gazeteci gitmelidir zaten. Önemli olan neden gittiği. Onurunu ve doğrularını yere düşürmüyor, boynu bükülmüyorsa , o gidiş hayırlı bir gidiştir" ifadesini kullandı.

"Türk Milliyetçileri ile 'Yokluğu' paylaştık, 'Acıyı bal eyledik'"

Murat İde'nin kamuoyuna yaptığı açıklama şöye:

"Altı yıllık BENGÜTÜRK serüvenim bugün itibarıyla sona erdi.. Meslek hayatımın en kıymetli altı yılıydı.. Zordu.. Onurlu, namuslu, fedakar yol arkadaşlarımla ve “Biz ne yapabiliriz?” diye yük omuzlayan dostlarımızla, Türk Milliyetçileri ile “YOKLUĞU” paylaştık, “Acıyı bal eyledik."
GAZETECİ gitmelidir zaten.. Önemli olan neden gittiği.. Onurunu ve doğrularını yere düşürmüyor, boynu bükülmüyorsa , o gidiş hayırlı bir gidiştir.. Bize güç katan büyük Türk Milleti'ne ve onun sevdalılarına and olsun ki, mesleğimi namusuyla-haysiyetiyle yapmaya devam edeceğim.. Zor günlerimizde omuz veren herkesten Allah razı olsun..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!"



Bengütürk'te Murat İde'den boşalan Genel Yayın Yönetmenliği görevine Bengütürk Ankara temsilcisi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı olan Metin Özkan getirildi.

1964 yılında Yozgat’ta doğan Metin Özkan, 25 yıllık meslek hayatında çok sayıda gazete ile televizyonun genel yayın yönetmenliğini ve Ankara Temsilciği görevlerini üstlendi.