Magazin
05 Mayıs 2022 12:45 Son Güncelleme: 05 Mayıs 2022 12:49

Tüyler ürperten Johnny Depp iddiası: Yatağa fırlatıp, giysilerini yırttı!

Dünyanın gündemine oturan Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki 'iftira' davası sürüyor. ABD'nin Virginia eyaletinde görülen davanın dünkü duruşmasında aile içi şiddet konusunda uzman olan klinik ve adli psikolog Dr. Dawn Hughes, Depp'in eski eşine uyguladığını ileri sürdüğü cinsel şiddet örneklerini sıraladı.

Johnny Depp'in (58) kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Amber Heard'e (36) karşı açtığı 50 milyon dolarlık tazminat davasında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Duruşmaların ilk haftasında Depp ve tanıkları dinlenmişti. Şimdi ise sıra Heard'e geldi. 

ABD'nin Virginia eyaletinde görülen davanın dünkü duruşmasında, aile içi şiddet konusunda uzman olan klinik ve adli psikolog Dr. Dawn Hughes konuştu. Onun tanıklığı sırasında Amber Heard'ün zaman zaman gözlerini kapadığı ve gözyaşlarına boğulmanın eşiğine geldiği görüldü.

'CİNSEL ŞİDDET' İDDİASI

Dr. Dawn Hughes, kadınların şiddet içeren bir ilişkiye aslında doğru nedenlerle başladığını ama zaman içinde partnerlerinin değişip dönüştüğünü savundu. New York'ta yaşayan ve çalışan Hughes, Amber Heard'ün, eski eşi Johnny Depp tarafından kendisine uygulandığını ileri sürdüğü cinsel şiddet örneklerini sıraladı.

"YATAĞA FIRLATIP, GİYSİLERİNİ YIRTTI"

Dr. Hughes, Amber Heard'ün kendisine anlattıklarından yola çıkarak ikili arasında yaşananları ifade etti. İleri sürdüğüne göre Johnny Depp, alkol ya da uyuşturucu etkisi altındayken Heard ile zorla birlikte olmak istiyordu. Buna göre bir keresinde aşırı alkollü olan Depp, Amber Heard'ü yatağa doğru itti ve üzerindeki gece elbisesini çıkarıp onu ilişkiye zorladı. Hughes'un iddiasına göre bu tür cinsel şiddet örnekleri birkaç kez yaşandı. Uzman doktor, bunların "sevgi dolu" değil, "Depp'in baskın olduğu anlar" olduğunu söyledi.

Dr. Dawn Hughes, Amber Heard'ün kendisine anlattığı bir başka olayı da duruşmada dile getirdi. Buna göre Depp, yine sarhoş olduğu bir anda parmaklarını kullanarak eski eşinin bedeninde uyuşturucu aradı. Ve yine iddiaya göre Johnny Depp bunda bir sorun olmadığını düşünüyordu.

SENİ ÖLDÜRECEĞİM' DİYORDU"

Depp ile Amber Heard'ün duruşmasında defalarca ayrıntıları gündeme gelen ve çiftin ilişkisinin en kötü anları olduğu belirtilen Avustralya'daki kavga da bir kez daha masaya yatırıldı. Dr. Dawn Hughes, tanıklığı sırasında o olaya da değindi. Amber Heard'ün anlattıklarından yola çıkan Hughes şunları söyledi:
Depp, Heard'e şiddet uygulayıp boğazını sıkarken bir yandan da "Senden nefret ediyorum, seni öldüreceğim." diyordu. Bayan Heard de o dönemde sanki beden ve ruh birliğini yitirmiş gibiydi.

Hughes'un tanıklığına göre Depp, Amber Heard ile kendi rızası dışında birlikte olmak isteyip bundan başarılı olamayınca bu kez daha çok öfkelenip onu suçlamaya başlıyordu.

Bu arada Dawn Hughes'un tanıklığı sırasında Depp ile ilgili olarak bir başka iddia daha ortaya atıldı. Buna göre Johnny Depp takıntılı bir şekilde kıskançtı. İddialara göre Depp, Amber Heard'ün rol aldığı filmlerde çıplak olarak kamera karşısına geçmesini istemiyordu.  Amerikalı aktörün kıskançlığı bununla da sınırlı değildi. Heard'ün özellikle bazı oyuncularla rol arkadaşı olmasını da istemiyordu. Dr. Dawn Hughes bu konudaki iddiasını "Neredeyse bütün erkek oyuncular..." diyerek sürdürdü.