Gündem
20 Şub 2012 15:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:21

TUTAP BAŞARI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI! YILIN GAZETECİSİ VE İŞADAMI KİM OLDU?

Türkiye Tanıtma Platformu'nun (TUTAP) 3. Başarı Oscarları sahiplerini buldu.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hanzade Doğan Boyner, “Baba Beni Okula Gönder” Kampanyası ile “Basın ve Sosyal Sorumluluk Ödülü”ne değer bulundu. Ödülünü Ak Parti Genel Sekreteri Haluk İpek’in elinden alan Hanzade Doğan Boyner, “Türkiye’nin doğru tanıtılması için herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Grubumuz da giderek büyüyen gelişen Türkiye’mizin önünün daha da açılması için bu yolda elinden geleni yapıyor. Ödül için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

TUTAP töreninde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Türkiye Tanıtma Ödülüne, Ak Parti Genel Sekreteri Haluk İpek Uluslararası Dostluk Ödülüne, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin Çağdaş Eğitim ve Sosyal Dayanışma Ödülüne, turktime.com internet haber sitesi sahibi Talat Atilla ile Belçika Senatörü Fatma Pehlivan Avrupa Siyasi Başarı Ödülüne ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir de Yılın İşadamı Ödülüne layık bulundu.

Törende, Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Metehan Demir ise “Yılın Gazetecisi” ödülünü aldı. Ankara’da JW Marriot Otelde yapılan törende, TUTAP Başkanı Fikret Yıldız, “Başarılı çalışmalarda marifet iltifata tabidir” dedi.