Gündem
17 Tem 2014 16:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:28

Turkuvaz Medya'dan İbrahim Eren açıklaması! İki kanalı birden mi yönetiyor? (Medyaradar/Özel)

TRT Genel Müdür Yardımcısı'nın ATV Avrupa kanalında da yöneticilik yaptığı iddialarına karşı Turkuvaz Medya'dan açıklama yapıldı.

Bugün Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerinde yer alan haberlerde; TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren'in aynı zamanda ATV Avrupa kanalındaki genel müdürlük görevini sürdürdüğü şeklinde iddia edilmişti. 

Eren'in Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da yakın arkadaşı olduğunun da vurgulandığı haberlerle ilgili Turkuvaz Medya'dan açıklama geldi.

Açıklamada, İbrahim Eren'in 'ATV Avrupa' kanalıyla bir ilişkinin kalmadığı ifade edildi. Turkuvaz Medya'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Bugün, bir kısım basın organlarında TRT Genel Müdür Yardımcısı Sayın İbrahim Eren’in ATV Avrupa kanalında genel müdür olarak görevine devam ettiği şeklinde gerçekle hiçbir ilgisi bulunmayan birtakım haberler yapıldığı görülmüştür.

Sayın İbrahim Eren, 11.07.2013 tarihi itibariyle ATV Avrupa kanalının genel müdürlüğü görevinden ayrılmış, şirketimiz ve medya grubumuzla hiçbir ilişiği kalmamıştır.

Bugüne kadar hakkımızda yaptıkları birçok asparagas haber nedeniyle sayısız tekzip yayınlamak zorunda kalan bir kısım medya organlarınca ve birtakım kişilerce,gerçek dışı bilgiler kullanılarak medya grubumuzun yıpratılmaya çalışılması, bu kişi ve kurumların kötü niyetli yaklaşımlarının devam ettiğinin açık göstergesidir.

Bu gerçek dışı beyan ve bilgiler ile kamuoyunu yanıltmaya çalışan kişi ve kurumlar hakkında hukuken sahip olduğumuz haklar sonuna kadar kullanılacaktır.

MEDYARADAR/ÖZEL