Polemik & Kulis
03 Kas 2020 10:05 Son Güncelleme: 03 Kas 2020 10:19

Turkuvaz Medya Grubu'nda üst düzey ayrılık! 30 yıldır görevdeydi!

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde yayın yapan İzmir'in köklü gazetesi Yeni Asır'da flaş bir ayrılık gerçekleşti.

1895'ten bu yana yayın yapan, Türkiye'nin en köklü ve en büyük bölgesel gazetesi niteliğindeki Yeni Asır'da flaş bir ayrılık yaşandı.

30 yıldır Yeni Asır'da görev yapan Spor Müdürü Sinan Genç gazete ile yollarının ayrıldığını açıkladı.

Facebook hesabından bir veda mesajı paylaşan Genç, "37 yıllık gazetecilik hayatımın 30 yılını geçirdiğim çok sevdiğim ve bir mensubu olmaktan büyük mutluluk duyduğum Türkiye’nin en eski gazetesi Yeni Asır ile bugün itibarıyla yollarımızı ayırdık" diye yazdı.

İşte Genç'in o veda mesajı:

Veda yazıları zor olur derler... Benim için de tam anlamıyla öyle... Çünkü 37 yıllık gazetecilik hayatımın 30 yılını geçirdiğim çok sevdiğim ve bir mensubu olmaktan büyük mutluluk duyduğum Türkiye’nin en eski gazetesi Yeni Asır ile bugün itibarıyla yollarımızı ayırdık.
Çocuk yaşlarda muhabir olarak kapısından girdiğim ve spor müdürü olarak veda ettiğim Yeni Asır’a giderken farklı duygular içerisindeydim. Bir film şeridi gibi geçti gözümün önünden resimler ve isimler... 8 genel yayın yönetmeni 12 spor müdürü ve yüzlerce fikir işçisi yürek adamı ile kader birliği yaptım... kah elimde fotoğraf makinasıyla şehir şehir stat stat salon salon haber peşinde koştum kah gazetede sayfa çizdim, haber okudum kah televizyonda spor programı yaptım. Ama hep doğrunun doğru bildiğimin peşinden koştum. Ve bunları büyük mutlulukla heyecanla yaptım. Kısacası 30 yıl dile kolay yazacak anlatacak o kadar çok şey var ki... İnanın kitap olur...
Ama niye yalan söyleyeyim. Depremin acısını yaşadığımız şu günlerde içimden de nostalji yapmak gelmedi... Neyse bir süre dinlendikten sonra yeni umutlara yelken açmak dileğiyle... Yolu sevgiden geçen herkesle yeniden buluşmak üzere...